Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2021. Florin Dumitrescu l-a „destabilizat complet” pe Cătălin Amarandei în finală. Ce i-a zis

Cătălin Amarandei a dezvăluit faptul că a fost „destabilizat complet” în timpul probei de gătit din finala Chefi la cuțite 2021, din cauza lui Florin Dumitrescu

Cătălin Amarandei gatind la chefi la cutite Galerie
Cătălin Amarandei a trecut prin emoții mari în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9 | Antena 1

Cătălin Amarandei a decis să lupte în marea finală Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, alături de: Ștefan Borleanu, Gabriela Porumbel, Dorin Voiasciuc, Keed, Vincenzo Aiello (Enzo), Mirela Negoiță și Luca Pintea. În ultima confruntare culinară, concurentul trebuie să pregăteascu un starter, un main course și un desert.

La un moment dat, Florin Dumitrescu și-a făcut apariția în bucătărie și l-a „destabilizat” complet pe Cătălin Amarandei.

Ce a dezvăluit Cătălin Amarandei despre Florin Dumitrescu, în finala Chefi la cuțite 2021

Cronometrul a pornit și cei trei finaliști s-au apucat imediat de treabă, alături de concurenții din echipele lor. Elena Matei a resimțit emoțiile din plin și, la un moment dat, a părut că scapă situația de sub control și că are probleme la proba de gătit.

„Se vede că e cumva precipitată așa,emoția se simte. E normal să fie emoții, e finală. Fata asta este în finală pentru că merită, a demonstrat-o pe parcursul întregului show”, a mărturisit Sorin Bontea, din culisele finalei Chefi la cuțite 2021.

Atunci când concurenții au început să monteze farfuriile pentru starter, în bucătărie și-au făcut apariția chefii, ca să verifice ce fac finaliștii și în ce etapă sunt cu gătitul.

Florin Dumitrescu și Cătălin Amarandei la Chefi la cuțite 2021

Florin Dumitrescu și Cătălin Amarandei la Chefi la cuțite 2021

„În momentul în care am intrat la ei la starter am văzut că ravioli nu sunt gata”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Băi, a venit chef și m-a destabilizat complet”, a mărturisit Cătălin Amarandei, panicat că lucrurile nu ies atât de bine precum se așteptase inițial.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să savurezi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „Speak@cuțite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Finala Chefi la cuțite 2021. Elena Matei a avut probleme în finală. Ce au dezvăluit colegii de echipă... Finala Chefi la cuțite 2021. Chefi renumiți din România au degustat prima farfurie. Ce starter au avut finaliștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x