Antena Căutare

Sunteți pregătiți?! S-a întors Candoi și reacția chefilor a fost de milioane! „Cine e copilul?”

Robert Savu Candoi, a revenit și în sezonul șapte la "Chefi la Cuțite", și speră să-i impresioneze pe jurați cu un preparat de vițel.

Sunteți pregătiți?! S-a întors Candoi și reacția chefilor a fost de milioane! „Cine e copilul?” Galerie
Robert Savu Candoi a revenit la Chefi la Cuțite alături de familie: Nu am învățat să gătesc

Robert Savu Candoi, a revenit și în sezonul șapte la "Chefi la Cuțite", și speră să-i impresioneze pe jurați cu un preparat de vițel.

Cu experiența lui acumulată în toate celelate sezoane, unde robert și-a încercat norocul, este sigur că anul acesta îi va da gata pe chefi.

De data asta nu a venit singur! Însoțit de soția și de băiețelul lui speră că de data aceasta va trece în etapa următoare și își va face loc în echipele chefilor.

Sunteți pregătiți?! S-a întors Candoi și reacția chefilor a fost de milioane! „Cine e copilul?”

Robert Savu Candoi a revenit la Chefi la Cuțite alături de familie: Nu am învățat să gătesc

Robert a gătit în această seară o tocâniță de vițel, special făcută pentru băiețelul lui și speră să-i surprindă pe jurați cu un preparat cu totul diferit de ceea ce au gustat aceștia până acum.

Pe tot parcursul timpului când Robert a pregătit tocănița, fiul său a stat cu el și l-a susținut: „am avut timp să stau cu el și e vina mea că l-am răsfățat”. Și nu a lipsit nici când s-a pezentat în fața juraților! Apariția fiului lui Candoi i-a înmuiat pe chefi, însă nu atât cât să primească cuțitele și să treacă mai departe, însă aventura concurentului nu se oprește aici!

Candoi a promis că va reveni și în sezonul următor și speră că va învăța să gătească până atunci și că le va face o surpriză chefilor, de data asta plăcută pentru papilele gustative!

Octavia Kurin i-a amețit pe jurații Chefi la Cuțite cu un preparat din Coreea de Sud: „Oală încinsă coreeană”... Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x