Antena Căutare

S-a întors în țară ca să-i cunoască personal pe cei trei chefi: ”Orice s-ar întâmpla, bucătăria este viața mea”

S-a întors în țară ca să-i cunoască personal pe cei trei chefi.

S-a întors în țară ca să-i cunoască personal pe cei trei chefi.

Daniel Zinke povesteste: "Din 2012, m-am trezit ca nu mai vad cu ochiul stang. Usor, usor, s-a accentuat si la ochiul drept. M-am operat pe creier. Si mi-am pierdut gustul. Nu mai simteam: dulce, sarat ... nimic!". Nu s-a dat batut.

"M-am bucurat mult cand am inceput sa am din nou gust. Parca incepeam o viata noua!". Ce sa mai zici? S-a apucat de preparat ceva complicat. O nebunie cu somon, cartofi prajiti in coaja ... "Visul meu este sa ma intorc si sa traiesc in Romania", spune Zinke, care momentan este "neamt" cu acte.

”Este o farfurie lucrată, dar mâncarea este înecăcioasă, nu are sos. Este o tatuată, o gagică chic. Farfuria nu are logică, este șuchie”, chef Scărlătescu.

Este un bucătar profesionist care se inspiră de pe internet, Chef Florin.

Aromele orientale i-au făcut pe chefi să se simtă adevărați sultani! Enise Ali i-a cucerit cu preparatul său!... Cuplul își scoate cuțitele și se avântă în luptă! Cine câștigă: soția româncă sau soțul italian?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x