Antena Căutare

Tema care i-a redus la tăcere pe bucătarii de la „Chefi la cuțite”! Ce ingredient trebuie să folosească

Echipa lui Sorin Bontea a câștigat proba de gătit din ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că la duel au intrat echipele conduse de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu!

Tema care i-a redus la tăcere pe bucătarii de la „Chefi la cuțite”! Ce ingredient trebuie să folosească Galerie
Gina Pistol, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au fost nevoiți să pregătească diferite feluri de amuse-bouche. Acestea au fost degustate și jurizate de piloți de raliuri.

Aceștia au degustat și au jurizat, alegând farfuria care i-a impresionat cel mai mult. Banda a început să meargă și voturile l-au desemnat câștigător pe Sorin Bontea, de data aceasta.

Duel între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în ediția 30 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Articolul continuă după reclamă

Echipele conduse de Florin Dumitrescu și de Cătălin Scărlătescu au intrat astfel la duel. Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat care este tema pentru priba de duel.

citește și: Zannidache, replică neașteptată pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”: „Recunoști?!”

De data aceasta, în ediția 30 din sezonul 8 al show-ului culinar, bucătarii care au intrat la duel trebuie să pregătească rețete având drept ingredient central oul! Aceștia au la dispoziție doar șaizeci de minute pentru a pregăti o farfurie cu adevărat specială, în proba de gătit individual.

citește și: Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă

Fie că aleg să facă aperitive sau feluri principale, bucătarii trebuie să scoată în evidență oul

„Toca franțuzească de bucătar are o sută de pliuri, reprezântând cele o sută de moduri de gătit oul, în Franța”, a explicat Vlăduț Manoliu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Sorin Bontea a plecat să-l caute pe Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Unde l-a găsit... Zeci de ouă, la o singură degustare la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x