Antena Căutare

Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Irina Fodor a „strălucit” într-o rochie extrem de provocatoare. Cât de bine arată

Irina Fodor a făcut senzație cu apariția sa spectaculoasă din cadrul primei ediții a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. Prezentatoarea TV a apelat la o ținută care i-a scos în evidență atuurile fizice, însă un mic detaliu a atras atenția telespectatorilor.

colaj-irina-fodor Galerie
Irina Fodor a făcut senzație cu apariția sa spectaculoasă din cadrul primei ediții a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi. | Antena 1

Prima ediție a show-ului Dancing on Ice aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor nouă vedete mai pregătite ca niciodată să demonstreze juriului că locul lor este în competiție. Pe lângă numerele de patinaj artistic, publicul se va bucura de un moment special dedicat refugiaților din Ucraina în această seară.

Show-ul a fost deschis de către Irina Fodor și Ștefan Bănică care au prezentat cu drag toate cele nou perechi ale emisiunii, chiar dacă doar cinci echipe își vor etala abilitățile de dans pe gheață în prima ediție.

Încă de când a pășit în luminile reflectoarelor, prezentatoarea TV a acaparat toată atenția oamenilor de acasă. Irina Fodor a îmbrăcat o ținută extrem de provocatoare care a avut scopul de a-i scoate în evidență cele mai frumoase forme ale corpului.

Ce ținută a purtat Irina Fodor în prima ediție a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi

Telespectatorii au avur parte de o priveliște senzațională încă din primele minute ale show-ul de dans pe gheață. Irina Fodor a făcut furori într-o rochie spectaculoasă, lungă și cu o croială deosebită.

Prezentatoarea și-a etalat superbele forme ale trupului, dar și frumoasele trăsături ale corpului. Piesa vestimentară i-a scos în evidență silueta de invidiat, picioarele subțiri și bustul generos. Aceasta s-a decis să completeze ținuta cu un machiaj discret, mai multe accesorii și o coafură senzațională.

Citește și: Show de senzație, marca Dancing on Ice - Vis în doi pe patinoarul de la AFI Palace Cotroceni. Marea premieră, sâmbătă, ora 20.00

Un lucru este evident, vedeta a strălucit pe scena Dancing on Ice - Vis în doi, iar toți ochii oamenilor de acasă au fost ațintiți asupra sa încă din primele momente de la difuzarea emisiunii.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% - juriu, 50% - telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Citește și: Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Show-ul Dancing on Ice - Vis în doi va putea fi urmărit live în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Dancing on Ice – Vis în doi - moment special dedicat refugiaților din Ucraina... Dancing on Ice – Vis in doi, 5 martie 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au impresionat publicul cu ținutele lor impecab...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x