Antena Căutare

Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au îmbrăcat rochii sexy. Cum arată ținutele în partea de jos

Elwira Petre și Simona Pungă au lăsat publicul fără cuvinte cu ținutele lor spectaculoase în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi. Juratele emisiunii de dans pe gheață au făcut spectacol total cu formele provocatoare în piesele vestimentare impecabile.

elwira petre și Simona Pungă Galerie
Elwira Petre și Simona Pungă au lăsat publicul fără cuvinte cu ținutele lor spectaculoase în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi | Antena 1

În Marea Finală a emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi, Elwira Petre și Simona Pungă au întors toate privirile publicului cu ținutele lor spectaculoase, realizate special pentru o seară atât de importantă.

Juratele show-ului de dans pe gheață au intrat pe scenă în ritmuri de dans, așa cum au obișnuit telespectatorii încă din primele ediții. Cele două au impresionat cu ținutele lor, care le-au scos în evidență aspectul fizic impecabil.

Elwira Petre, rochia cu decolteu abisal

Ultima ediție din Dancing on Ice - Vis în doi a venit cu o surpriză de proporții mari pentru admiratorii Elwirei Petre. Jurata emisiunii a făcut furori în rândul telespectatorilor cu rochia sa elegantă, care i-a pus într-o lumină bună formele provocatoare și superba culoare a ochilor.

Citește și: Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Cum și unde îți poți vota echipa preferată. Care este regulamentul show-ului de dans pe gheață

Ținuta remarcabilă i-a lăsat la vedere silueta impecabilă după două nașteri, dar și bustul generos. Vedeta a completat perfect piesa vestimentară cu mai multe accesorii, o coafură spectaculoasă și cu un machiaj de Gală.

Simona Pungă, rochia neagră și scurtă care i-a evidențiat picioarele interminabile în Finala Dancing on Ice - Vis în doi

Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi a adus-o pe Simona Pungă în centrul atenției. Jurata show-ului de dans pe gheață a impresionat telespectatorii cu apariția sa senzațională din această seară specială.

Antrenoarea de patinaj artistic a îmbăcat o rochie neagră și extrem de scurtă care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special talia de vispe, picioarele interminabile și decolteul amplu. Din peisaj nu au putut lipsi accesoriile, coafura simplă și machiajul profesionist care au completat perfect outfit-ul său.

Citește și: Sore, imagini înduioșătoare cu fiica sa pe patinoarul de la Dancing on Ice - Vis în doi. Ce mesaj a transmis finalista show-ului

Un lucru este evident, publicul nu și-a putut lua ochii de la Simona Pungă în ultima ediție a show-ului Dancing on Ice - Vis în doi.

Cum se votează la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Publicul își poate vota echipa favorită în Marea Finală a show-ului din această seară, 23 aprilie 2022. Telespectatorii sunt cei care vor decide ce pereche va ieși câștigătoare în primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi. Notele juriului sunt doar orientative și nu vor fi luate în calcul atunci când se va anunța marele câștigător.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Cum arată clasamentul și ce echipă a fost eliminată înainte de a fi anunțat câș... Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Irina Fodor, rochia cu detaliu deosebit la nivelul bustului. Cum arată ținuta e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x