Antena Căutare

Sore, imagini înduioșătoare cu fiica sa pe patinoarul de la Dancing on Ice - Vis în doi. Ce mesaj a transmis finalista show-ului

Sore a avut un susținător special în semifinala Dancing on Ice - Vis în doi de pe 16 aprilie 2022. Se pare că fiica sa i-a privit momentul de patinaj artistic din public. Iată în ce ipostază adorabilă s-au lăsat fotografiate cele două pe pationarul show-ului de dans pe gheață.

Colaj cu Sore și Grațiano Dinu la Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Sore a avut un susținător special în semifinala Dancing on Ice - Vis în doi de pe 16 aprilie 2022 | Antena 1

Sore și Grațiano se numără printre echipele finaliste ale emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi. Cei doi au impresionat publicul cu momentele spectaculoase de patinaj artistic, dar și evoluția remarcabilă din cadrul show-ului.

În semifinala competiției, artista și coechipierul său au acaparat atenția telespectatorilor cu programul lor și au generat o mulțime de reacții pozitive din partea jurațiilor. Sore a încântat privirile susținătorilor săi cu mișcările armonioase și ținuta impecabilă.

Deși nu s-a văzut la televizor, concurenta de la Dancing on Ice - Vis în doi a avut un susținător special în semifinala show-ului. Fiica sa a privit-o atent și a încurajat-o din public, fapt care i-a dat și mai mult curaj pe patinoar.

Cum s-au fotografiat Sore și fiica sa la Dancing on Ice - Vis în doi

De curând, cântăreața a publicat pe contul de Instagram mai multe poze înduioșătoare cu micuța sa din platoul Dancing on Ice - Vis în doi. Sora s-a lăsat fotografiată în timp ce își ținea în brațe fiica, ipostaza fiind apreciată de o mulțime de persoane din mediul online.

Un lucru este evident, concurenta show-ului de dans pe gheață este o mamică fericită și împlinită. Chiar dacă preferă să își țină fiica departe de luminile reflectoarelor, aceasta nu ezită să publice poze cu fetița ei pe rețelele sociale.

Prin intermediul postării în care apare alături de minunăția sa, Sore a ținut neapărat să transmită un mesaj emoționant.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Cum au arătat antrenamentele pentru Sore, Oase și Jean Gavril: „Eu am emoții de aseară”

„Una dintre cele mai frumoase amintiri de la @dancingoniceromania ❤️ Să o am pe Erin alături în semi-finala mi-a dat aripi, este inspirația și motivația mea în tot ceea ce fac. ❤️ Sâmbătă avem finala și vreau să o fac și mai mândra de mămica ei 🦋”, a scris concurenta Dancing on Ice - Vis în doi, vizibil entuziasmată și mândră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns mai bine de 7 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea fanilor săi.

„Cu siguranță este deja mândră de mămică ei! 🥰🥰 Cea mai talentată! Și noi suntem tare mândri de tine! 🤗”, „Sunteți atât de scumpe!!!❤️”, Ești extraordinară ❤️❤️Sunteți minunați ❤️❤️Vă susțin până la capăt❤️” sau „Succes sâmbătă, o să-ți poarte noroc Erin!❤️🤗 Sper să câștigați!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Citește și: Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana sunt finaliștii primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi

Sore a cucerit simpatia publicului cu felul său carismatic, talentul memorabil și ambiția de care a dat dovadă în cadrul show-ului de dans pe gheață. Aceasta a evoluat rapid de-a lungul celor șapte ediții din Dancing on Ice - Vis în doi, iar drept dovadă stau aparițiile sale de pe micile ecrane ale televizoarelor.

Pe Sore o puteți vedea în Finala Dancing on Ice - Vis în doi, sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Marea finală Dancing on Ice – Vis în doi, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1... Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Cum și unde îți poți vota echipa preferată. Care este regulamentul show-ului de dans p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x