Antena Căutare

Conserve pentru iarnă: Zarzavat pentru ciorbe la borcan

Iarna, când prețul legumelor va fi ridicat, ne va prinde bine acest Zarzavat pentru ciorbe la borcan!

Conserve pentru iarnă: Zarzavat pentru ciorbe la borcan
Zarzavat pentru ciorbe la borcan

Iarna, când prețul legumelor va fi ridicat, ne va prinde bine acest Zarzavat pentru ciorbe la borcan!

Tot din categoria conservelor pentru iarnă puteți pregăti și această Salată de ardei iuți cu ceapă la borcan, sau Ardei iuți în oțet cu păstăi de fasole verde.


Ingrediente pentru Zarzavat pentru ciorbe la borcan

  • 3 kg morcovi
  • 1,5 kg rădăcină de pătrunjel
  • 1,5 kg ardei
  • 1 ţelină medie
  • 500 g ceapă
  • 500 g praz
  • 500 g sare
  • frunze de ţelină şi de pătrunjel
  • 2 aspirine

Mod de preparare Zarzavat pentru ciorbe la borcan

Se curăță legumele, se spală bine și se toacă mărunt.
Se adaugă și frunzele tocate mărunt și se presară sare peste ele.
Se amestecă bine și se lasă la odihnit până se formează suc.
Se scurge sucul format și se dizolvă în el două aspirine bine pisate.
Zarzavatul se pune în borcane sterilizate și se îndeasă bine.
Se toarnă deasupra sucul cu aspirine și se închid capacele.
Se păstrează la loc umbros și răcoros.

Negresă cu ciocolată, mere caramelizate și frișcă cu aromă de vanilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x