Antena Căutare

Mirabela Dauer i-a încurcat rău pe Gabi și Ștefan! Toți au fost uimiți când au aflat ce vârstă are în realitate doamna muzicii ușoare româneștiCum se menține „veșnic tânără”

Gabi și Ștefan au posibilitatea să câștige 100.000 de lei, dacă vor ghici vârsta altor oameni la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Gabi și Ștefan au posibilitatea să câștige 100.000 de lei, dacă vor ghici vârsta altor oameni la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Mama Antoniei i-a încurcat pe Roxana și pe Ramon! Toți au fost uimiți când au aflat ce vârstă are în realitate

Provocarea nu este deloc simplă, căci aparențele pot fi extrem de înșelătoare în unele situații!

Frumoasa Mirabela Dauer a fost o adevărată apariție răvășitoare, ce i-a surprins pe toți! Nimeni nu se aștepta la ao asemenea dezvăluire! Artista pare atât de tânără, dar buletinul arată altceva! Marja de eroare a fost destul de mare. Și, da, Mirabela Dauer pare de 40 de ani, dar are 70 de ani! Vouă vă vine să credeți?

„Dormeau pe-o frunză două stele” cânta Mirabela Dauer în anul în care s-a născut frumoasa Raluca. Concurenții din aceast... „Neîngrijit și nebărbierit, pare de 30....” Gabi și Ștefan au avut un indiciu din lumea sportului pentru a ghici vârsta ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x