Antena Căutare

"Era tot numai o lână!" Povestea impresionantă a Berbecului Shaun: după şase ani, stăpânii l-au găsit în sălbăticie

Berbecul Shaun a fost capturat în sălbăticia Tasmaniei, după şase ani în care a cutreierat pe stânci, după ce s-a pierdut de la o fermă.

Berbecul Shaun a fost capturat în sălbăticia Tasmaniei, după şase ani în care a cutreierat pe stânci, după ce s-a pierdut de la o fermă.

Shaun evadase în urmă cu şase ani de la o fermă australiană, reuşind să rămână în viaţă în ciuda pericolelor care l-au pândit. Cum animalul nu a fost tuns în tot acest timp, lână berbecului avea un volum considerabil. Peter şi Netty Hazel, cuplul care a reuşit să prindă berbecul, au sperat că Shaun să bată recordul mondial în ce priveşte cantitatea de lână furnizată.

Astfel, berbecul a fost tuns pentru prima dată după şase ani, furnizând fermierilor care l-au prins aproape 30 de kilograme de lână.

Recordul nu a fost doborât, berbecul Shrek, din Nouă Zeelandă, păstrându-şi titlul cu 31 de kilograme de lână furnizate atunci când a fost tuns, în 2004.

O imagine cât toate cuvintele din lume! Un cățeluș a fost surprins alinând durerea prietenului său rănit... Această pisicuță drăgălașă a cucerit Internetul! Internauții, în dilemă: ”Cu cine comunică Mieunica? Cu vreun extrateres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x