Antena Căutare

De ce câinii trăiesc mai puțin decât oamenii! Explicația unui copil de șase ani te va face să LĂCRIMEZI

 Un copil de doar șase ani a explicat de ce câinii trăiesc mult mai puțin decât oamenii. Iar răspunsul său ar face orice iubitor de animale să lăcrimeze de emoție.

Un copil de doar șase ani a explicat de ce câinii trăiesc mult mai puțin decât oamenii. Iar răspunsul său ar face orice iubitor de animale să lăcrimeze de emoție.

Aceasta este incredibila poveste a unui puști pe nume Shane. Într-o zi, câinele său s-a îmbolnăvit și familia l-a dus pe Belker la medicul veterinar. Cățelul suferea de cancer și, din păcate, era prea târziu pentru a mai putea fi salvat, așa că părinții copilului au decis că ar fi cazul să îl eutanasieze, pentru a-I curma suferința, mai ales că durerile începuseră să devină insuportabile pentru animal.

Părinții lui Shane au decis că vor ca băiatul să fie prezent atunci când câinele clipește pentru ultima oară. Au considerat că momentul ar putea să-i servească copilului de șase ani drept lecție de viață.

De ce câinii trăiesc mai puțin decât oamenii! Explicația unui copil de șase ani te va face să LĂCRIMEZI

Calm, băiatul își privea câinele cu multă iubire și îl mângâia așa, ca pentru totdeauna. Părinții au crezut că cel mic poate nu înțelege ce se întâmplă.

Injecția a fost făcută și câinele și-a dat încet sufletul, totul în timp ce mânuțele copilului îl mângâiau cu grijă, ca și când nu ar fi vrut să-I oprească drumul către veșnicie.

Cuprinși de durere, părinții s-au întrebat de ce câinii trebuie să trăiască mai puțin decât oamenii. Copilul a ridicat atunci privirea către ei și le-a dat un răspuns mai mult decât emoționant:

„Oamenii se nasc ca să învețe să trăiască o viață frumoasă, adică să iubească necondiționat și să fie buni la suflet, nu? Dar câinii știu deja să facă toate astea, așa că de aia nu e nevoie să stea mulți ani pe pământ…”

Un cuplu a pus câinele să le filmeze nunta și rezultatul te va pune pe gânduri! Cum arată filmarea (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x