Antena Căutare

Hello Chef, sezon 2, episod 8. Rețeta de tartă cu cremă de fistic à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 a început, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Hello Chef, sezon 2, episod 8. Roxana Blenche, Iuliana Dabija si Mirela Vaida, in bucataria Hello Chef Galerie
Hello Chef, sezon 2, episod 8. Rețeta de tartă cu cremă de fistic a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a opta ediție din 17 octombrie 2021, Chef Roxana Blenche a avut-o alături de ea pe Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 7. Balotină din pui cu piure de ciuperci a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Mirela Vaida, invitata specială în episodul 8, sezon 2, al show-ului Hello Chef

Până să se apuce de pregătit desertul, Chef Roxana Blenche a dat startul jocului. Mirela Vaida a avut interzis să spună "fistic", iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună "ciocolată".

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitata ei, în ediția 8 din 17 octombrie 2021, a fost prezentă, ca de obicei, și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Rețeta de tartă cu cremă de fistic à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Iată ingredientele necesare și modul de preparare pentru acest desert delicios.

Mirela Vaida a fost cea care a frământat aluatul pentru blatul de tartă, legat cu unt. Între timp, Chef Roxana Blenche a pus într-o tigaie laptele de cocos amestecat cu puțin lapte și cu ciocolata. Din aceste ingrediente, trebuie să vă iasă crema.

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

"Foarte OK textura. Ai frământat excelent", a lăudat-o Chef Blenche pe Mirela Vaida.

"Daaa. La mine se spune că trebuie să frămânți până asudă grinda, știi? Adică mult, mult, mult", a răspuns prezentatoarea Acces Direct.

Chef Roxana Blenche a mai spus că recomandă celor care vor să prepare desertul ca aluatul să fie băgat la frigider timp de o oră după ce este frământat așa cum trebuie. Apoi, după ce e pus în forme, trebuie băgat la cuptor pentru 10-15 minute și e foarte important să îl mai verificați din când în când, a mai spus Chef Blenche.

Mirela Vaida a pregătit caisele. Le-a tăiat felii și le-a pus într-o tigaie la fiert, cu puțin zahăr și apă, cât să iasă un soi de dulceață.

Într-un alt recipient, Chef Roxana Blenche a pus laptele de cocos și crema de fistic, pe care le-a amestecat cu o lingură.

Ca de fiecare dată, cu puțină magie și multă imaginație și pricepere, a fost realizat plating-ul aspectuos. Mirela Vaida a fost interesată să știe care sunt ingredientele unui plating de succes, pentru că, deși pare ușor, nu e. "Trebuie să te uiți la cât multe emisiuni, să citești cărți, să urmărești bucătari", i-a răspuns gazda Hello Chef.

"Plus creativitatea ta proprie. Practic, desenezi cum vrei tu în farfurie", a completat prezentatoarea Acces Direct.

"Fiecare are semnătura lui în farfurie. Fiecare bucătar are stilul lui de a face plating-uri", a mai spus Blenche.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 6. Rețeta de chifteluțe din pulpă de rață a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, Hello Chef vine în întâmpinarea acestora cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x