Antena Căutare

Hello Chef, sezon 2, episod 6. Rețeta de chifteluțe din pulpă de rață a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef sezon 2 a început, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În cea de-a șasea ediție din 3 octombrie 2021, ea a avut alături o altă invitată specială, pe Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva de la Antena 1.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 5. Rețeta de creveți cu sparanghel a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Alina Pușcaș, invitata specială în episodul 6, sezon 2, al show-ului Hello Chef

Invitată la Hello Chef, sezon 2, episod 6, ediția din 3 octombrie 2021, Alina Pușcaș s-a simțit tare bine în bucătărie. A glumit, a râs și, desigur, a ajutat-o pe Chef Roxana Blenche să gătească. La acest preparat, Alina Pușcaș a avut interzis să pronunțe cuvântul "măr", iar Roxana Blenche nu a avut voie să spună cuvântul "rață".

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de Alina Pușcaș, în ediția 6 a fost prezentă și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Din nou, ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Rețeta de chifteluțe din pulpă de rață, cu piure de măr și piersică a la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Iată ingredientele necesare și modul de preparare pentru acest preparat delicios.

Chifteluțe din pulpă de rață

  • 2 pulpe de rață
  • panko 50 g
  • făină 50 g
  • 3 ouă
  • merișoare 50 g
  • pastă de hrean 20 g
  • sare
  • piper

Mai întâi, Chef Roxana Blenche a dezosat pulpele de rață, iar Alina Pușcaș s-a apucat de piureul de piersică cu măr.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 2. Rețeta de tartar cu ton a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și ponturi de preparare

Vedeta a avut de tăiat cuburi două mere verzi și două piersici, cu tot cu coajă, iar ele au fost puse ulterior într-o tigaie, unde au fost călite cu puțin unt și puțină sare. Peste ele a adăugat apă, ca să fiarbă fructele, iar apoi au fost date prin blender. În acest mod, a fost obținut piureul de măr cu piersică.

Între timp, într-o altă tigaie, Alina Pușcaș a pregătit siropul de zahăr cu anason și cardamom pentru piersică.

Cine vrea să fie chef la el acasă, toate ingredientele folosite în emisiune pot fi găsite în magazinele Kaufland. Iar dacă nu ai timp, Kaufland le livrează la tine acasă.

Gazda Hello Chef a rulat chifteluțele, cu puțin ulei în palme, iar hreanul a fost pus în mijlocul lor. Ele au fost apoi prăjite și, ca să fie sigură că s-au copt și la mijloc, Chef Roxana Blenche a decis să le bage pentru două-trei minune la cuptor la temperatura de 180 de grade.

Plating-ul a fost realizat cu puțină magie, multă îndemânare și imaginație. Peste puțin piure de fructe, lăsați să se așeze lent o chifteluță. Puneți celelalte fructe, hreanul și microplantele, iar preparatul final este gata.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 4. Rețeta de piept de rață cu pară fiartă a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Nutriționistul Iuliana Dabija a venit și ea să servească din cele două preparate delicioase, gătite în acest episod 6 din Hello Chef, sezon 2. În timp ce goleau farfuriile, toate trei au spus că sunt delicioase.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x