Antena Căutare

Chef Sorin Bontea te învață să gătești ''Fructe de mare în „nage” cu sofran''

Ingrediente

  • -12 buc. clams
  • - 12 buc. midii
  • - 12 buc. creveti
  • - 18 buc. scallops
  • Nage:
  • - sofran 2 g
  • - suc de la 2 lamai
  • - 6 cani supa de peste
  • - 1 morcov taiat julienne
  • - 1 dovlecel taiat julienne
  • - 1 ardei gras rosu taiat julienne
  • - 1 jumatate de praz taiat julienne (din partea alba)
  • - unt - 1 lingura
  • - 1/2 cana smantana lichida
  • - sare, piper

Mod de preparare

In supa de peste rece se pune sucul de lamaie, sofranul si se da la fiert la foc mic pentru 7 minute. Apoi se adauga fructele de mare si se fierb 4-5 minute, apoi se scot si se adauga legumele taiate julienne, se fierb 1 minut, dupa care se pune smantana lichida, untul, sarea si piperul. Intr-o farfurie adanca se pun 2 bucati de clams, 2 midii, 2 creveti, 3 scallops si se acopera cu supa obtinuta. Se serveste cu paine prajita cu usturoi si cateva picaturi de ulei de masline extravirgin.

Articolul continuă după reclamă

Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Un 2025 de excepție! Vezi acum
Video recomandate
Revelionul cel neBUN 2025! Duelul Starurilor. Zdob și Zdub vs. Delia
Revelionul cel neBUN 2025! Duelul Starurilor. Zdob și Zdub vs. Delia Miercuri, 01.01.2025, 00:30
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x