Antena Căutare

Chef Sorin Bontea te învață să gătești ''Fructe de mare în „nage” cu sofran''

Ingrediente

  • -12 buc. clams
  • - 12 buc. midii
  • - 12 buc. creveti
  • - 18 buc. scallops
  • Nage:
  • - sofran 2 g
  • - suc de la 2 lamai
  • - 6 cani supa de peste
  • - 1 morcov taiat julienne
  • - 1 dovlecel taiat julienne
  • - 1 ardei gras rosu taiat julienne
  • - 1 jumatate de praz taiat julienne (din partea alba)
  • - unt - 1 lingura
  • - 1/2 cana smantana lichida
  • - sare, piper

Mod de preparare

In supa de peste rece se pune sucul de lamaie, sofranul si se da la fiert la foc mic pentru 7 minute. Apoi se adauga fructele de mare si se fierb 4-5 minute, apoi se scot si se adauga legumele taiate julienne, se fierb 1 minut, dupa care se pune smantana lichida, untul, sarea si piperul. Intr-o farfurie adanca se pun 2 bucati de clams, 2 midii, 2 creveti, 3 scallops si se acopera cu supa obtinuta. Se serveste cu paine prajita cu usturoi si cateva picaturi de ulei de masline extravirgin.

Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x