Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu are cu ce se lăuda! Juratul a primit un premiu important pentru cariera sa!

Orice bucătar este mulțumit și emoționat atunci când primește un premiu, însă bucuria este și mai mare dacă vorbești despre premierea unui proiect la care ai muncit mult și ai pus suflet

Chef Florin Dumitrescu are cu ce se lăuda! Juratul a primit un premiu important pentru cariera sa!
| Facebook

Orice bucătar este mulțumit și emoționat atunci când primește un premiu, însă bucuria este și mai mare dacă vorbești despre premierea unui proiect la care ai muncit mult și ai pus suflet. Chef Florin Dumitrescu mărturisește că a avut emoții mari atunci când restaurantul său a fost premiat la o gală importantă din domeniul bucătăriei.

Juratul, pe care îl puteți urmări în fiecare luni de la 20:30, a postat un mesaj de mulțumire pe pagina sa de pe o rețea de socializare:

"De fiecare dată când iau un premiu, am emoţii... Şi în ultimii ani am luat câteva premii, atât pentru cariera mea din televizune, cât şi pentru cea din bucătărie. Eu încă am emoţii.
Azi am luat din nou un premiu, din partea Food & Bar, cea mai importantă gala din domeniul Horeca, pentru restaurantul Tapo. Locul 3 pentru cel mai nou deschis restaurant, în condiţiile în care avem câteva luni doar, abia acum e echipa închegată şi încă mai construim...
Din 2002, de când am început să lucrez în bucătărie, am muncit mult. Nu am avut pile, relaţii, scurtături. Pentru fiecare treaptă urcată am muncit enorm.
Azi, pot să spun că am lucrat cu sute de oameni, am hrănit sute de mii de clienţi, iar în ultimii ani, datorită emisiunilor culinare, am reuşit să pun meseria de bucătar acolo unde îi este locul, dând o şansă României de a avea, în sfârşit, o nouă generaţie de bucătari, pasionaţi şi creativi. Aşadar, pentru că nu am reuşit să spun tot ce aş fi vrut când am ridicat premiul, am să spun acum: vă mulţumesc vouă, colegi de breaslă, care faceţi meseria asta cu respect pentru clienţi, colegilor de televiziune care continuaţi să promovaţi arta culinară şi pasiunea pentru gătit, mulţumesc familiei pentru susţinere şi pentru dragostea cu care mă impulsionează să merg mai departe, echipei mele de bucătari care lucrează pentru mine şi în numele meu şi, nu în ultimul rând, partenerilor mei, care au susţinut toate ideile mele.
Aveţi respectul şi admiraţia mea!
"

După un service RATAT, echipele trec prin noi ELIMINĂRI! Oare cine va părăsi Iadul bucătarilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x