Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu s-a pregătit pentru Crăciun! Juratul Hell's Kitchen a împodobit deja bradul!

Primii fulgi de nea au dat startul perioadei mult așteptate de iarnă și fiecare încearcă să se pregătească într-un mod cât mai frumos pentru sărbători

Primii fulgi de nea au dat startul perioadei mult așteptate de iarnă motiv pentru care fiecare încearcă să se pregătească într-un mod cât mai frumos pentru sărbători.

Chef Florin se regăsește printre cei care nu ezită să împodobească bradul de Crăciun mai devreme de seara Ajunului, juratul dorind să împărtășească alături de fanii săi bucuria din familia sa.

"Eu am împodobit bradul și sunt pregătit psihic și fizic pentru această lună mirifică. Nu, nu sunt ironic, chiar m-am pregătit. Am meditat în tăcere și am așteptat să vină zăpada, să împodobim bradul, iar acum nu mai fac nimic decât să îl aștept pe Moș Nicolae și pe Moș Crăciun. Cel mai important în toată povestea asta este că Ava și Cristina sunt foarte fericite în jurul bradului.

P.S. Și pentru că tot aștept să vină cei doi Moși, colegii din A1 au făcut bine și au pus două episoade de Hell's Kitchen săptamana asta, așa că ne vedem la 20:30 astăzi."

Final de service cu CERTURI! Cine va fi eliminat din competiíe?... Virgil Mănescu, somelier și maestru de ceremonii la ”Hell's Kitchen – Iadul Bucătarilor”, în postura de jurat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x