Duri, serioşi, puşi pe treabă şi foarte exigenţi. De luni, ora 20:30, pe Antena 1, cei trei juraţi "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" vor fi cu ochii pe concurenţii care vor să demonstreze că locul lor e într-o bucătărie de top.
Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu pornesc într-o aventură de neuitat, unde profesionalismul şi pasiunea sunt printre "ingredientele" principale.
Chef Sorin Bontea a răspuns unor întrebări foarte interesante!
1. Din această toamnă te vedem la Antena 1 în noul cooking show, “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. De ce ai ales să te implici în acest proiect?
Am ales să mă implic în acest proiect pentru că îl consider o provocare. Hell’s Kitchen este un format greu, dar unul de succes, un reality care arată exact ce se întâmplă într-o bucătărie profesionistă, îți dezvăluie toate provocările meseriei de bucătar. Service-ul a la carte este cel mai dificil și asta va fi cea mai mare provocare a concurenților – să se asigure că toți clienții veniți în restaurant vor primi la timp cele mai alese farfurii.
2. Ce aşteptări ai de la concurenţi?
Trebuie să se ridice la nivelul pe care îl dorim noi, jurații. Și îi vom face să dea tot ce au mai bun.
3. Îți amintești care este preparatul pe care l-ai gătit prima oară?
Da, hamsie pe scobitori. Eram copil și le-am făcut asta prietenilor. Au mâncat de s-au lins pe degete!
4. Ai vreun ingredient care te definește?
Sarea și piperul. Îmi place ca mâncarea să își păstreze un gust cât mai natural, cât mai corect, un gust care să nu fie influențat de foarte multe condimente.
5. Dacă ar fi să o asociezi pe soţia ta cu un ingredient, care ar fi acela?
Nu știu dacă e un ingredient anume, dar cred că ar fi o combinație de dulce și picant.