Căutare Live

Elena, în LACRIMI! Concurenta este dată afară din bucătărie de către Chef Florin!

Tensiunea își spune cuvântul în bucătăria Hell's Kitchen, unde concurenții sunt nevoiți să își ascută nu doar cuțitele ci și nervii

Tensiunea își spune cuvântul în bucătăria Hell's Kitchen, unde concurenții sunt nevoiți să își ascută nu doar cuțitele ci și nervii.

Elena Pădurariu este o femeie pasionată de cofetărie, extrem de sensibilă, care din păcate a cedat în această seară din pricina presiunii. Încercând să își amintească rețeta uni salate, aceasta pur și simplu izbucnește în plâns. Nici măcar Mimi Nicolae nu o poate liniști.

"E o problemă cu ea!", mărturisește și Mihaela, care a încercat să o ajute.

Văzându-i starea de debusolare, Chef Florin decide să o trimită afară din bucătărie, pentru a nu le încurca și pe celelalte fete. Elena refuză inițial să iasă, însă la insistențele Chef-ului aceasta părăsește restaurantul.

Cu Elena scoasă pe tușă, echipa roșie ar putea prinde având, mai ales că băieții au și ei probleme cu starterele și desertul.

Băieții INVADEAZĂ bucătăria FETELOR! Situația a scăpat de sub CONTROL!... Angi are o CRIZĂ de ISTERIE în bucătărie! Băieții rămân MASCĂ!...
Ultimele știri