Antena Căutare

Flăcări în IAD! Un INGREDIENT ascuns în preparate STRICĂ seara de service a celor două echipe!

După cele două eliminări din seara anterioară, echipa roșie avea nevoie de un om, astfel că Ovidiu este redistribuit în echipă

După cele două eliminări din seara anterioară, echipa roșie avea nevoie de un om, astfel că Ovidiu este redistribuit în echipă.

De data aceasta însă, regulile service-ului se schimbă. Fiecare dintre membrii echipei va trebui să treacă prin postura de Chef, ocupându-se de buna funcționare a bucătăriei și de aranjarea farfuriilor pentru clienți.

Tensiunea ajunge la cote maxime, pe măsură ce nici una dintre echipe nu reușește să dea afară la mese preparatele. Problemele apar atunci când un ingredient le joacă feste - SAREA!

Fie este prea puțină și preparatele nu au gust, fie este în exces, farfuriile făcând concurență celor mai faimoase saline din lume. Ajunși la capătul răbdărilor, după ce toate farfuriile au fost returnate, concurenții nu mai fac față tensiunii și încep să cedeze nervos. Se spun vorbe urâte și se țipă excesiv, fără nici un rezultat clar pe mesele clienților.

Seara se încheie cu ambele echipe trimise la dormitoare și o mulțime de invitați dezamăgiți și înfometați.

„Nu sunteți nici Harap Alb, nici Cenușăreasa, voi aveți altceva de sortat”! Uite ce pedeapsă au primit băieții!... După un service RATAT, echipele trec prin noi ELIMINĂRI! Oare cine va părăsi Iadul bucătarilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x