Căutare Live

Îmbrânceli în bucătărie! Ciprian și Flori au ajuns la limita răbdării!

Având sarcina de a supraveghea bucătăria, Ciprian este pus Chef de către Florin Dumitrescu. Emoționat și încercând să adopte o strategie calmă, Ciprian încearcă să își determine colegii să scoată mâncarea afară, pentru invitații flămânzi

Având sarcina de a supraveghea bucătăria, Ciprian este pus Chef de către Florin Dumitrescu. Emoționat și încercând să adopte o strategie calmă, Ciprian încearcă să își determine colegii să scoată mâncarea afară, pentru invitații flămânzi.

Fiind luat peste picior de Flori, care nu i-a înțeles planul, Ciprian nu se mai poate stăpânii și o îmbrâncește pe colega sa, în încercarea de a o motiva să lucreze cu mai multă implicare.

Gestul său a fost catalogat drept unul nepotrivit, Flori nereușind să devină mai activă la bancul de lucru.

Un service cu invitați de vârsta a treia și TENSIUNE cât cuprinde!... Rebeca, FURIA din Iadul bucătarilor! Concurenta nu se abține și se ceartă cu toți colegii!...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ultimele știri