Antena Căutare

La mulți ani, Sorin Bontea! O galerie ANIVERSARĂ inedită! Așa arăta juratul în perioada armatei!

Este unul dintre cei mai de temut din juriul Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, dar cei care îl cunosc cu adevărat știu că este un om sensibil și iubitor. Astăzi, Chef Sorin Bontea împlinește 45 de ani, o vârstă până la care a ajuns să cunoască bucătăria și să își formeze o familie frumoasă

Este unul dintre cei mai de temut din juriul Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, dar cei care îl cunosc cu adevărat știu că este un om sensibil și iubitor. Astăzi, Chef Sorin Bontea împlinește 45 de ani, o vârstă până la care a ajuns să cunoască bucătăria și să își formeze o familie frumoasă.

Juratul a luat bucătăria în serios încă de la o vârstă fragedă lucrând de la 16 ani în restaurante atât în țară cât și în străinătate, ori pe vase de croazieră, unde a avut ocazia să gătească pentru numeroase vedete internaționale.

Totuși, văzându-l îmbrăcat în costum de militar, în imaginile din galeria foto, realizăm că Sorin Bontea nu este atât de dur precum pare în bucătărie. Zâmbetul ștrengăresc îi dă de gol personalitatea veselă însă pasiunea pentru gătit pare să-l fi determinat să adopte o atitudine de Chef față de concurenții de la Iadul bucătarilor.

Urmăriți-l pe Chef Sorin în cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” care debutează cu două ediții, pe 9 și 10 martie, de la 20.30.

Chef Cătălin Scărlătescu spune care este rețeta fericirii! Uite cum să cucerești o femeie în cel mai rapid mod posibil!... Ce ciudățenii culinare au avut curaj să încerce Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x