De luni, ora 20:30, pe Antena 1, în show-ul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu fac legea în bucătărie.
Cei trei vor avea grijă ca toţi concurenţii care intră în "luptă" să lucreze cu seriozitate, profesonalism şi să arate tot ce au mai bun.
Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre ce înseamnă "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", dar şi despre preparatele sale preferate.
1. Hell’s Kitchen este pentru voi, chefii, un nou început, dar în vechea formulă. Mai ai emoții?
Sigur că da. Emoții, entuziasm… De fiecare dată când mă implic în orice proiect am emotii, recunosc. Indiferent a câta oară fac lucrul respectiv. Singurul loc în care nu am emoții este bucătăria, unde sunt rodat.
2. Ce trebuie să reţină telespectatorii în primul rând despre noul show?
În primul rând că este vorba un reality show care supune concurenții unor probe dure, specifice vieții în bucătăria profesionistă. Însă vor exista și recompense surprinzătoare pentru echipele care vor câștiga probele fiecărei ediții.
3. Care sunt mâncărurile tale preferate? Ții vreo dietă?
Mănânc ce poftesc, dacă mi-e poftă de cârnați, asta mănânc. Înainte de nuntă, de exemplu, am ținut un regim din care am exclus pâinea și sucurile și am mâncat numai legume și carne slabă.
4. Care sunt condimentele la care nu ai putea renunța?
Chimen, cimbru, ienibahar, spigol. Și sare și piper, evident.