Antena Căutare

Un nou service, o nouă seară TENSIONATĂ! Echipele o dau în bară și ajung la nominalizări!

Este clar că viața de bucătar nu este una prea ușoară. Cele două echipe sunt extrem de tensionate și nu reușesc să se mobilizeze să ducă la bun sfârșit service-ul

Este clar că viața de bucătar nu este una prea ușoară. Cele două echipe sunt extrem de tensionate și nu reușesc să se mobilizeze să ducă la bun sfârșit service-ul.

Astăzi, invitații de seamă ai restaurantului Hell's Kitchen au fost cuplurile de îndrăgostiți, de toate vârstele, care așteptau să fie răsfățați cu cele mai alese produse.

Poveștile de dragoste ne-au impresionat și ne-au uimit prin longevitate, în timp ce în bucătărie se dădeau războaie. Concurenții au avut de îndurat exigența lui Chef Scărlătescu, care și-a manifestat nemulțumirea față de preparatele scoase din bucătărie.

Fetele și băieții se ceartă constant, neasumându-și vina pentru preparatele nereușite, în timp ce musafirii nu primesc nimic de mâncare.

Service-ul se încheie rapid, Chef Scărlătescu le cere iertare invitaților și le promite un desert din partea casei, iar cele două echipe sunt trimise în cameră pentru a stabili nominalizările.

Monica, încolțită din toate părțile! Concurenta are de a face cu tensiuni crunte în casa Hell's Kitchen... Echipa roșie sau cea albastră? Un concurent a fost eliminat din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x