Antena Căutare

VIDEO! Ornamente de zahăr! Cum să realizezi SIMPLU și RAPID un decor pentru deserturi CHIC!

Orice pasionat de bucătărie își dorește să învețe cât mai multe tehnici pentru ca preparatele sale să aibă un plating spectaculos. În ceea ce privește desertul, acesta poate fi ornat simplu și ușor cu forme de zahăr

Orice pasionat de bucătărie își dorește să învețe cât mai multe tehnici pentru ca preparatele sale să aibă un plating spectaculos. În ceea ce privește desertul, acesta poate fi ornat simplu și ușor cu forme de zahăr.

Nu ai nevoie decât de zahăr și apă, pe care să le pui pe foc până se formează un sirop. Acesta se lasă puțin la răcit până capătă textura din imagini. Apoi, folosind orice tip de formă vă cade în mână, puteți alcătui spirale sau orice model vă vine în minte.

Nea Mărin le-a purtat noroc concurenților: nicio eliminare la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”!... La joacă în bucătărie! Cele mai SIMPATICE și CREATIVE farfurii pentru micul dejun!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x