Antena Căutare

Mihai Bendeac si Mikey Has sunt gata de show! iComedy incepe ASTAZI, de la 20:30, la Antena 1

Mult a fost, foarte putin a ramas! Prima editie iComedy iti da intalnire astazi, 20 septembrie, de la 20:30, la Antena 1. In caz ca nu mai ai rabdare, in aceeasi zi poti vedea avanpremiera pe www.antenaplay.ro

Mikey Has, pe numele sau real Mihai Holhos, este un tanar din Deva. Are 26 de ani si de doi ani de zile are o emisiune video online numita "Doza de Has". El prezinta filmuletele si articolele amuzante virale dintr-o lumina proprie si inedita. Acum, conceptul "Doza de Has" este rezultatul unei echipe intregi, dupa ce, initial, proiectul a fost pus pe picioare doar de Mikey. Cu ajutorul unei camera web si cu mult talent, Mihai Holhos a reusit sa castige simpatia multor persoane, emisiunile sale adunand sute de mii de vizualizari pe Youtube.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai talentati actori de comedie din generatia sa. A jucat in zeci de piese de teatru precum “Comedie neagra”, “A douasprezecea noapte”, “Doi tineri din Verona”, “O noapte furtunoasa”, dar si in productii cinematografice “Milionari de weekend”, “Restul e tacere”, “Supravietuitorul”. Talentul si daruirea cu care se implica in proiectele sale au facut ca Mihai sa castige diferite premii. Printre ele se numara: premiul pentru cea mai buna interpretare masculina la “Gala Absolventilor 2005”, premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal la Festivalul “Hyperion 2005 si 2006”.

La 30 de ani, Mihai Bendeac poate spune ca este un artist complet. A pus pe picioare proiecte de real success, “In puii mei”, “Teatru Tv” si “Romanii au artisti”, iar din aceasta toamna, fanii lui Bendeac il vor putea vedea alaturi de Mikey Has la Antena 1, in fiecare vineri de la ora 20:30, si in avanpremiera, de la 10:00, pe www.antenaplay.ro, intr-un show de comedie, iComedy.

Roxana Vancea, soferul personal al lui Daniel Buzdugan... Roxana Vancea si Mihai Bendeac, uniti de “iComedy”! Premiera este azi, la 20:30, pe Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x