Antena Căutare

Roxana Vancea, soferul personal al lui Daniel Buzdugan

Prietenii lui Daniel Buzdugan stiu ca vedeta Radio ZU arunca o avere pe taxiuri - el neavand permis de conducere - asa ca, de multe ori, acestia ii sar in ajutor si-l duc cu masina acolo unde are nevoie

Roxana Vancea este soferul meu personal atunci cand am filmari la iComedy, asa cum Mihai Morar face onorurile de “driver” dupa ce terminam treaba la radio. Am prieteni minunati, soferii mei devotati”, spune cu umor Daniel.

De altfel, Roxana Vancea, pe care telespectatorii ANTENEI 1 o pot vedea in prima editie iComedy, de la ora 20.30, si Daniel Buzdugan au mers impreuna, cu masina frumoasei prezentatoare, si la Bacau, la filmarile show-ului “Splash! Vedete la apa”. “La randul meu, atunci cand ne permitea orarul filmarilor i-am fost ghid Roxanei la manastirile din Moldova: Varatec, Agapia, Agapia Veche, Neamt. Ca sa nu raman dator pe viata”, marturiseste Buzdu.

Cu Daniel Buzdugan, vedeta Radio Zu, dar si unul dintre cei mai iubiti oameni de televiziune, telespectatorii ANTENEI 1 se vor reintalni in 20 septembrie, de la ora 20.30, in show-ul iComedy.

Show-ul iComedy este o initiativa ambitioasa care imbina umorul de televizune cu cel online. Premiera ineditului show marca ANTENA 1 este vineri, 20 septembrie, de la ora 20.30, cu Mihai Bendeac si Mikey Hash in roluri de prezentatori.

Vezi "iComedy", vineri dimineata, in avanpremiera pe Antenaplay.ro!

FOTO: iComedy se apropie! Personajele sunt mai pregatite ca niciodata! Le recunosti?... Mihai Bendeac si Mikey Has sunt gata de show! iComedy incepe ASTAZI, de la 20:30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x