Antena Căutare

Marea premieră "Ie, Românie". Mircea Radu și jurații caută frumusețile satului românesc: "Trei români vestiți / De voi toți iubiți / Umblă-n toată țara / Să-i afle comoara"

În urmă cu ceva ani, Mircea Radu colinda România în lung şi lat cu o caravană care avea să rămână în istoria televiziunii - "Din dragoste". În primăvara aceasta, îndrăgitul prezentator revine la Antena 1 cu un show de senzaţie - "Ie, Românie"

În urmă cu ceva ani, Mircea Radu colinda România în lung şi lat cu o caravană care avea să rămână în istoria televiziunii - "Din dragoste". În primăvara aceasta, îndrăgitul prezentator revine la Antena 1 cu un show de senzaţie - "Ie, Românie"

Joi, 1 martie, de la ora 21.15, și vineri, 2 martie, de la aceeași oră, telespectatorii Antenei 1 se vor întâlni prezentatorul show-ului, în cea mai așteptată aventură rurală, al cărei scop este acela de a găsi cele mai frumoase și harnice fete de la sat, dar și talentele autentice din nouă regiuni istorice ale țării: Maramureș, Bucovina, Oltenia, Muntenia, Moldova, Transilvania, Crișana, Banat și Dobrogea.

Câștigătorii vor fi desemnați de un juriu format din Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși.

Marea premieră "Ie, Românie".  Mircea Radu și jurații caută frumusețile satului românesc: "Trei români vestiți / De voi toți iubiți / Umblă-n toată țara / Să-i afle comoara"

Emisiunea ,,Ie, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone ale regiunilor istorice, cu scopul de a descoperi oameni care pot reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali, două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați.

După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de un juriu format din Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x