Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bogdan de la “Insula Iubirii” a dat-o uitării pe Hannelore! Cel mai urât gest pe care i l-a făcut fostei soții după despărțire!

Chiar dacă niciunul dintre concurenți nu a declarat public, Bogdan de la ,,Insula Iubirii'' și Hannelore  dau de înțeles din atitudinea lor că s-au despărțit și au hotărât să o ia pe drumuri diferite.

Bogdan de la ,,Insula Iubirii'' i-a dat lovitura de grație lui Hannelore! Ce a făcut unul dintre cei mai controversați concurenți imediat după despărțirea de fosta soție

Chiar dacă niciunul dintre concurenți nu a declarat public, Bogdan de la ,,Insula Iubirii'' și Hannelore dau de înțeles din atitudinea lor că s-au despărțit și au hotărât să o ia pe drumuri diferite.

Deși Bogdan de la ,,Insula Iubirii'' a fost unul dintre cei mai controversaţi și mai carismatici participanţi în acest show, se pare că în viața personală probleme nu il ocolesc.

După ce Bogdan de la "Insula Iubirii" nu s-a mai afişat deloc în compania lui Hannelore, acum i-a dat lovitura finală. Bogdan a decis să dea uitării toate momenele frumoase petrecute împreună şi să şteargă pozele de pe Instagram cu soţia sa. Singurele fotografii pe care le-a mai păstrat sunt două poze din luna februarie a anului trecut.

De altfel, lucrurile nu stau la fel de partea lui Hannelore, care a păstrat toate fotografiile în care se află alături de bărbatul pe care l-a ales de soţ. Rămâne de văzut dacă într-adevăr chiar nu mai formează un cuplu sau dacă vorbim doar de o pauză, spune spynews.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video