Antena Căutare

Cine sunt Bianca Mitroi și Robert Braia de la Insula Iubirii, sezonul 8. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an

Bianca și Robert au venit la Insula Iubirii în sezonul 8 pentru a afla răspunsul la cea mai dură ȋntrebare ȋn cadrul celui mai provocator, dramatic şi real test.

Robert Braia și Bianca Mitroi Galerie
Cine sunt Bianca Mitroi și Robert Braia, cuplul de la Insula Iubirii, sezonul 8. | Antena 1

Bianca Mitroi și Robert Braia sunt împreună de 1 an și au decis să vină la Insula Iubirii sezonul 8 pentru a-și testa iubirea, punându-și relația la încercare.

Cei doi sunt apropiați de vârstă, Bianca având 27 de ani, iar Robert 28 de ani și au mai multe lucruri în comun decât și-ar fi imaginat în urmă cu un an, înainte să se cupleze.

Citește și: Cine este ispita feminină Larisa Mârtan de la Insula Iubirii, sezonul 8. Este pasionată de dans și a făcut din asta o meserie

Cine sunt Bianca Mitroi și Robert Braia

Articolul continuă după reclamă

Bianca Mitroi a fost profesoară la o școală populară de arte, iar acum este o solistă de muzică de petrecere foarte apreciată.

Concurenta a cântat alături de Jean de la Craiova și pregătește multe alte surprize pentru ascultători!

Robert este antreprenor și se implică activ în afacerile de familie. Tânărul a urmat Facultatea de Business din Graz din Austria și face parte dintr-o familie înstărită.

Deși Robert este cunoscut în Craiova ca un băiat de oraș, acesta spune că lucrurile s-au schimbat din momentul în care a întâlnit-o pe Bianca.

Antreprenorul a cumpărat un apartament în Craiova doar pentru ei doi și au decis să se mute împreună, Bianca fiind prima femeie cu care a locuit în aceeași casă, dar și prima femeie pe care a prezentat-o părinților.

Amândoi sunt încăpățânați, iar dinamica dintre ei este pe tiparul „care pe care”.

În relațiile anterioare, amândoi erau cei care dominau, fiind alintați și mereu în avantaj.

Acum, Bianca vrea să afle dacă Robert o vede ca pe femeia cu care să își construiască un viitor, iar Robert vrea să vadă dacă iubirea dintre ei este mai presus decât diferențele de opinii pe care le au, pentru că, deși cei doi au multe puncte în comun, concepțiile lor despre viață sunt extrem de diferite.

Robert este zodia pești, și, uneori se lasă copleșit de emoții, iar Bianca , care este zodia gemeni, este acolo mereu pentru el pentru a-l aduce cu picioarele pe pământ.

Citește și: Cine este ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8. Roșcata participă pentru a doua oară în rolul de ispită

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAYdin 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPlay.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii

Citește și: Cine este ispita Radu Stoicescu de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce job are și care sunt pasiunile lui

Cine sunt Iustina Loghin și Cornel Luchian, de la Insula Iubirii, sezonul 8. Au început o relație când bărbatul era căsă... Exclusiv | Ema și Răzvan Kovacs, despre impactul emisiunii Insula Iubirii. Ema a început să plângă în timpul interviului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x