Antena Căutare

Cine este ispita feminină Larisa Mârtan de la Insula Iubirii, sezonul 8. Este pasionată de dans și a făcut din asta o meserie

Larisa Mârtan este ispită la Insula Iubirii, sezonul 8. Aceasta este pasionată de dans și a transformat această pasiune în meserie. Consideră că Insula Iubirii ȋi poate oferi șansa de a se ȋndrăgosti.

colaj larisa mârtan, ispită feminină în sezonul 8 de la insula iubirii, în costum de baie pe plajă Galerie
Larisa Mârtan este pasionată de dans | Antena 1

Ispita feminină Larisa Mârtan are 24 de ani și este absolventă de liceu. Cea mai mare pasiune a ei este dansul și de aceea a ales să facă o meserie din asta.

Citește și: Cine este ispita Aurelian Păduraru de la Insula Iubirii, sezonul 8. Din ce face bani tânărul

Cine este ispita feminină Larisa Mârtan de la Insula Iubirii, sezonul 8. Este pasionată de dans și a făcut din asta o meserie

Larisa provine dintr-o familie dezbinată, părinții săi despărțindu-se pe când ea avea doar 9 ani. Aceasta a suferit o traumă atunci, trăind întreaga viață cu o teamă de abandon.

Articolul continuă după reclamă

Această teamă s-a resfrânt și asupra relațiilor sentimentale de-a lungul timpului. Tânăra a fost părăsită de iubitul ei când era însărcinată.

Citește și: Cine este ispita Marius Troana de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are o poveste de viață captivantă. Cu ce se ocupă

Povestea ei de viață este de-a dreptul captivantă, fiind una plină de încercări și suferințe. Cu toate acestea, Larisa este o luptătoare și a reușit să-și găsească drumul în viață indiferent de greutățile prin care a trecut. Aceasta privește viața în mod optimist și este deschisă la noi provocări.

Citește și: Cine este ispita Dorian Ungureanu. A lucrat mulți ani pentru artiști din România, inclusiv cu Loredana

Deși a avut parte de multe dezamăgiri în plan sentimental, tânăra crede în continuare în iubire și este de părere că-și va găsi persoana ideală, care să o facă să danseze de fericire.

Larisa Mârtan consideră că participarea la Insula Iubirii, sezonul 8, îi va da șansa să cunoască oameni noi și chiar posibilitatea de a se îndrăgosti din nou.

Pasiunea ei cea mai mare este dansul și a dorit să facă din asta o meserie, astfel că a devenit dansatoare, trăindu-și visul în fiecare zi.

Citește și: Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri din 15 iulie 2024

„Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii sezonul 8. Este pentru a doua oară când și-a asumat acest rol

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine este ispita Flori Olar de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce studii are tânăra de 26 de ani... Cine e ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8. Este gata să își găsească sufletul pereche în Thailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x