Antena Căutare

Cine sunt Iustina Loghin și Cornel Luchian, de la Insula Iubirii, sezonul 8. Au început o relație când bărbatul era căsătorit

Iustina și Cornel formează unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 8. Cei doi sunt împreună de un an și două luni.

iustina și cornel alergând pe plajă în costum de baie Galerie
Cine sunt Iustina Loghin și Cornel Luchian | Antena 1

Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au cunoscut când bărbatul era deja căsătorit. Între timp a divorțat, însă păstrează legătura cu fosta soție, dat fiind că cei patru copii ai lor au rămas alături de ea.

Citește și: Cine este ispita feminină Larisa Mârtan de la Insula Iubirii, sezonul 8. Este pasionată de dans și a făcut din asta o meserie

Cine sunt Iustina Loghin și Cornel Luchian de la Insula Iubirii, sezonul 8

Cornel Luchian a lucrat un timp în Italia, iar acum este antreprenor în domeniul construcțiilor, având o afacere de succes în țară. Acesta o răsfață pe Iustina, iubita sa cu 12 ani mai tânără.

Articolul continuă după reclamă

Iustina are 26 de ani și este agent imobiliar. Tânăra este încântată de stilul de viață pe care îl are alături de Cornel și se bucură de atențiile cu care acesta o copleșește.

Cornel a cerut-o în căsătorie pe Iustina acum aproximativ un an, iar tânăra a acceptat entuziasmată. Cununia este programată în luna iunie a acestui an.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cine este ispita Flori Olar de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce studii are tânăra de 26 de ani

Aceștia au acceptat provocarea Insula Iubirii, sezonul 8, dorind să afle dacă pasul pe care sunt pe cale să-l facă în relație este unul întemeiat.

Dorința aceasta vine după ce, Cornel i-a trezit suspiciuni logodnicei sale în repetate rânduri. Aceasta se afla în Turcia pentru o operație de mărire de sâni când a aflat că iubitul ei vorbea cu alte fete.

Iustina recunoaște că este extrem de geloasă, însă și Cornel i-a dat motive pentru a fi astfel.

Acest sezon din Insula Iubirii le va pune relația la încercare.

Citește și: Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri din 15 iulie 2024

„Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Aurelian Păduraru de la Insula Iubirii, sezonul 8. Din ce face bani tânărul

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine sunt Daiana Prodan și Rareș Petre de la Insula Iubirii sezonul 8. Formează un cuplu de doi ani... Cine sunt Bianca Mitroi și Robert Braia de la Insula Iubirii, sezonul 8. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 3 iulie 2024. Maria și Ștefan, escapadă romantică la munte. Ce declarații și-au făcut cei doi îndrăgostiți
Mireasa Sezonul 9, 3 iulie 2024. Maria și Ștefan, escapadă romantică la munte. Ce declarații și-au făcut cei doi îndrăgostiți Miercuri, 03.07.2024, 16:45
Citește și
x