Antena Căutare

Insula Iubirii, episodul 6. Imagini exclusive de la întâlnirea Oanei Monea cu Bianca Giurcă. Ce discuție au avut cele două

Publicul are ocazia să urmărească imagini exclusive de la bonfire-ul fetelor pe AntenPLAY. De data aceasta, Oana Monea și Bianca Giurcă s-au întâlnit pentru prima dată la ceremonia focului. Spiritele s-au încins rapid în urma discuției pe care au avut-o.

Colaj cu Oana Monea și Bianca Giurcă la bonfire-ul din episodul 6 Insula Iubirii Galerie
Publicul are ocazia să urmărească imagini exclusive de la bonfire-ul fetelor pe AntenPLAY | Antena 1

Episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii aduce o întâlnire neașteptată la bonfire. Radu Vâlcan a rugat-o pe Bianca Giurcă să mai rămână la ceremonia focului în timp ce colegele sale se îndreptau spre vilă, fără să se gândească la ce urmează să o aștepte.

Concurenta a rămas uimită când a aflat că o să se vadă cu Oana Monea, femeia alături de care își petrece timpul iubitul său în Thailanda. Încă de la sosirea ispitei, tânăra a dezvăluit că nu poate să o privească după cele întâmplate.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Bianca Giurcă a spus un detaliu uluitor despre Marius Moise. Oana Monea a fost prezentă la bonfire

De asemenea, Bianca Giurcă a spus despre Oana Monea că este o femeie frumoasă. Cu lacrimi în ochi, concurenta a susținut că își controlează cu greu emoțiile: „Chiar nu vreau să o privesc, mai ales după gesturile astea. Nu din vina ei, n-are ea nicio vină”.

Ce au discutat Oana Monea și Bianca Giurcă la bonfire-ul din episodul 6 al sezonului 7 Insula Iubirii

Întrebată de Radu Vâlcan cum a început povestea dintre Marius Moise și ea, ispita Oana Monea a oferit un răspuns direct: „A început foarte simplu. De când a intrat în casă a făcut cunoștință cu toată lumea, noi doi ne-am pupat pe obraz, iar de atunci ne comportăm de parcă ne cunoaște de multă vreme”.

Bianca Giurcă a ascultat cu mare atenție detaliile oferite de femeia pe care iubitul său o consideră „material de soție”.

„Suntem apropiați, este foarte atent cu mine, îmi face foarte multe complimente. Îmi spune în fiecare zi că sunt ireal de perfectă și că aș putea să fiu soția ideală. Nu știu prea multe despre relația lor pentru că nu vorbește prea mult despre Bianca. E atent la modul în care mă comport și pare foarte fascinat de mine”, a mai povestit Oana Monea.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Flacăra ispitei s-a aprins, în premieră. Ce dezvăluiri cu lacrimi în ochi a făcut Claudia Florescu

„Nu vreau să o întreb nimic pe Oana. Nu vreau să mai aflu nimic”, a spus Bianca Giurcă.

Mai mult, ispita feminină i-a dezvăluit concurentei că nu i-ar plăcea să aibă un bărbat ca Marius Moise lângă ea: „Nu mă refer la felul în care arată pentru că este un bărbat arătos și inteligent din punctul meu de vedere, însă pare și sunt sigură că este un bărbat foarte infidel”.

Puteți viziona toată discuția dintre Oana Monea și Bianca Giurcă pe AntenaPLAY.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Două ispite părăsesc Insula Iubirii în această seară. Urmează o nouă ceremonie a focului cu surprize. Show-ul lider de a... Insula Iubiri, 7 iulie 2023. Bianca Giurcă și ispita Oana Monea, confruntare cu scântei la bonfire. Ce au filmat camerel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x