Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Alex a dezvăluit ce lucru „grav” a făcut față de mama lui, în trecut. Ce a recunoscut despre el

În episodul 6 din Insula Iubirii Plus difuzat integral pe AntenaPlay am putut descoperi ce lucru „grav” a făcut Alex față de mama sa. Concurentul i-a surprins pe mulți cu dezvăluirile sale.

colaj foto cu alex, concurenti si ispite de la insula iubirii 6 Galerie
În episodul 6 din Insula Iubirii Plus, Alex a făcut dezvăluiri surprinzătoare | Antena 1

Episodul 6 din Insula Iubirii Plus, difuzat integral pe AntenaPlay, a scos la iveală noi detalii despre Alex, unul dintre cei șase concurenți care au venit în Thailanda pentru a-și testa relația. În cadrul unei discuții cu Sebastian, Rareș și ispitele feminine, soțul Teodorei a dezvăluit ce lucru „grav” a făcut față de mama sa, dar și cum reacționează atunci când se enervează.

Ce lucru „grav” a făcut Alex față de mama lui și ce alte dezvăluiri au mai ieșit la iveală în Episodul 6 din Insula Iubirii Plus, difuzat integral pe AntenaPlay

Episodul 6 din Insula Iubirii Plus, difuzat integral pe AntenaPlay, a scos la iveală un dialog surprinzător purtat de Alex cu ispitele și cu doi dintre concurenții de la Insula Iubiirii sezonul 6.

Atât ispitele, cât și Rareș și Sebastian, au dorit să afle mai multe detalii despre soțul Teodorei, care reușește mereu să stârnească noi și noi controverse. Discuția a avut loc la puțin timp după ce ispita Lavinia a mers în dormitorul lui Alex și cei doi au avut un schimb neașteptat de replici.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Alex a scos-o din minți pe una dintre ispite. Ce a zis: „Ai reușit să mă enervezi de la începutul zilei”

„Alex, ești răutăcios. Eu sunt rău asumat, tu nu. Sincer, eu încep să am dubii, mă duc cu gândul și la puțină psihopatie la tine, dar mai aștept puțin să ne cunoaștem. Cred că dacă te enervezi foarte tare nu ai discernământ și poți să faci lucruri care nu sunt ok. Pari genul de om care, dacă se enervează foarte tare, nu are discernământ”, a fost observația făcută de Sebastian, iubitul Cristinei de la Insula Iubirii sezonul 6.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, Alex a fost „chestionat” de ispite de la Insula Iubirii sezonul 6 cu privire la incidentul petrecut de curând, atunci când Lavinia s-a dus după el în dormitor și concurentul a fugit de ea. El a explicat ce s-a întâmplat atunci mai exact și ce l-a deranjat cu adevărat.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Spiritele s-au aprins din nou și Alex a fost „pus la zid”. Au urmat vorbe dure. Ce s-a întâmplat

„M-a deranjat că a făcut aceeași pastilă cu mine. A venit blândă, înțelegătiare, blajină, să se apropie de sufletul meu pur și candid. Și când să discute și să înțeleagă...Iar s-a luat de mine! Total și fără sens. Și atunci am simțit că ăla e scopul ei. De acuma serios zic, gata. Nu mai vorbesc cu ea, oricât vrea să se supere și să spună orice vrea la testimoniale”, a zis Alex, extrem de ferm.

„A fost vreo situație în care ai reacționat fără discernământ?”, a fost o altă întrebare adresată de cei din jur.

„Maxim, din punctul ăsta de vedere, pot să vă zic că am ridicat tonul la maică-mea și îmi pare rău. Pentru că nu se ridică tonul la un părinte”, a zis soțul Teodorei de la Insula Iubirii sezonul 6.

Atunci, cei prezenți la discuția din casa Insula Iubirii sezonul 6 au întrebat imediat dacă totuși a ridicat tonul la o altă femeie decât mama lui.

„Păi da, dar la maică-mea e de o sută de mii de ori mai grav. Da, am ridicat tonul. Dacă îmi e ceva inconfortabil, decât să mă cert cu tine...Lasă-mă”, a zis Alex.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală la Insula Iubirii sezonul 6? Află totul urmărind Episodul 6 din Insula Iubirii Plus, difuzat pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ali Habron a intrat în dormitorul Teodorei, la ore târzii din noapte. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x