Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina, de nerecunoscut. Ce i-a zis Ceraselei la bonfire. Imaginile care nu s-au difuzat

În episodul 8 de bonfire integral Insula Iubirii sezonul 6 am putut vedea întreaga ceartă dintre Cerasela și Cristina.

colaj foto cu radu valcan, cerasela, cristina si alte concurente de la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Cerasela și Cristina și-au aruncat vorbe grele la bonfire-ul de la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Cerasela și Cristina s-au certat și au început să își arunce vorbe tot mai acide la Insula Iubirii sezonul 6. La ceremonia focului, Radu Vâlcan a stat de vorbă cu ele și a încercat să afle care este motivul pentru care ele s-au certat. Întreaga dezvăluire a concurentelor poate fi descoperită în episodul 8 de bonfire integral, difuzat pe AntenaPlay.

De ce s-au certat Cerasela și Cristina, în episodul 8 de bonfire integral Insula Iubirii, sezonul 6, de la Antena 1

Cerasela a explicat în cadrul ceremoniei focului faptul că o consideră pe Cristina schimbată, poate chiar mult prea schimbată. Simțindu-se judecată, concurenta a dezvăluit faptul că simte că iubita lui Sebastian o imită, lucru ce a stârnit râsul acesteia.

„Dacă aș imita-o pe Cerasela, atunci probabil că aș fi falsă. Sau probabil că nu aș încerca să îmi rezolv problemele cu care am venit aici și probabil că nu le conștientizez încă. Dar nu sunt așa, tocmai! Am avut probleme, nu eram conștientă de ele, dar aici, prin intermediul vostru, am reușit să văd de unde pornește problema, ce probleme am, să găsesc o soluție, să mă simt bine.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Bogdan Ionescu o compară pe Cristina cu Cerasela. Cum a reacționat concurenta când a auzit

Radu Vâlcan a observat imediat tensiunea existentă între cele două și a dorit să afle ce s-a întâmplat mai exact.

Nu a durat mult și între cele două a luat naștere un alt schimb acid de replici. Cerasela a continuat să vorbească despre faptul că se simte judecată și că este imitată de Cristina, în timp ce Cristina s-a apărat și a încercat să îi explice unde greșește și de ce au luat naștere toate aceste discuții.

La un moment dat, chiar și Katy a intervenit și a a luat apărarea Cristinei, spunând că Cerasela are tendința de-a exagera și de-a ignora sfaturile primie de la cei din jur, nedorindu-și parcă să interacționeze cu cei de la vilă, spre deosebire de Cristina.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Daniel și Cerasela, cele mai intime conversații purtate. Au vorbit despre ceea ce îi leagă

„Mă testează spunându-mi că iese, sunt anumite glume, anumite atacuri. Acum s-a apropiat de Daniel și nu știu ce încearcă să facă. Dar eu nu am nicio treabă”, a zis Cerasela.

„Eu nu sunt de acord cu ce a zis, din contră! Nu te înțelege nimeni, Cerasela!”, a reacționat Cristina imediat.

„Plec de aici cu iubitul meu sau singură, am învățat să nu am încredere în oameni. Încep să mă cunosc pe mine și am încredere doar în mine. Cel puțin în momentul de față”, a zis iubita lui Rareș.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Rey și Lavinia de la Insula Iubirii sezonul 6? Află totul urmărind episodul 8 de Bonfire integral din Insula Iubirii sezonul 6, difuzat pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Sebastian i-a dezvăluit Oanei cât de mult ține la ea. Camerele i-au surprins oferindu-și ating... Insula Iubirii sezonul 6. Alex și Larisa și-au spus lucruri la rece, în față. „Fii sincer, ți-a zis cineva să mă alegi p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x