Antena Căutare

Mirela Baniaș, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, însărcinată din nou?! Partenerul ei a dat-o de gol

Mirela Baniaș, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, a trecut prin momente dramatice în urmă cu câteva luni de zile, când a pierdut o sarcină, însă acum soarele pare să fi răsărit pe strada ei. 

Mirela Baniaș, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, a trecut prin momente dramatice în urmă cu câteva luni de zile, când a pierdut o sarcină, însă acum soarele pare să fi răsărit pe strada ei.

La doar câteva luni după ce a pierdut o sarcină după ce a luat niște antibiotice, Mirela Baniaș ar fi gravidă din nou. Cea care a dat-o de gol a fost chiar partenerul ei de viață, Florin Tecar, care a făcut publică o fotografie inedită pe rețelele de socializare, potrivit Antena Stars.

Astfel, în imaginea inedită, cei doi apar extrem de zâmbitor și amâdoi țin mâinile pe burta ei.

Mirela Baniaș a pierdut o sarcină la sfârșitul lunii ianuarie, iar fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” a vorbit deschis despre drama din viața ei.

”Am avut nişte sângerări şi mi-am tras un semnal de alarmă şi m-am dus la un control ginecologic. Oricum nu erau şanse multe să o duc până la capăt. Din câte au spus medicii. Probabil de la medicamentaţia pe care am luat-o fiind răcită… antibiotic. Nu ştiu, stresul. Am fost şi stresată după terminarea emisiunii şi nu cred că eram pregătită psihic pentru aşa ceva. Am fost foarte răcită între Crăciun şi Revelion şi am luat un antibiotic foarte tare, fără recomandarea medicului. În urma lui m-am simţit rău, dar n-am făcut nici atunci legătura… Cu ajutorul iubitului trec peste… Nu este o problemă, mergem înainte şi o să mai încercăm când avem recomadarea medicului, când se poate.”, mărturisea tânăra în urmă cu câteva luni.

Rămâneți aproape de noi. Un nou sezon al show-ului ”Insula Iubirii” va începe pe 22 aprilie, de la ora 20:00, la Antena 1.

E oficial! Când începe al cincilea sezon „Insula Iubirii”: „Oricui aș spune că m-am îndrăgostit în două ore ar zice că n... Fost concurent Big Brother, noua ispită Insula Iubirii, în sezonul 5. L-ai recunoscut?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x