Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru Mirela de la ”Insula Iubirii”! Fosta concurentă a pierdut sarcina: ”Sunt sub tratament!”

Mirela, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, trece prin momente dificile. Când credea că în sfârșit soarele a răsărit pe strada ei, tânăra a pierdut sarcina. 

Mirela, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, trece prin momente dificile. Când credea că în sfârșit soarele a răsărit pe strada ei, tânăra a pierdut sarcina.

Mirela, concurenta de la "Insula Iubirii", a recunoscut ca s-a îndrăgostit

A mărturisit că și-a refăcut viața după despărțirea de Ionuț și era tare fericită în brațele iubitului ei. Ba mai mult, ea a dezvăluit, de curând, că se pregătește să devină mamă, însă fericirea ei n-a durat mult, întrucât la sfârșitul săptămânii, ea a pierdut sarcina.

Mirela de la Insula iubirii era însărcinată în două luni, însă fără să știe că urma să aibă un copil, aceasta a luat antibiotic.

Mirela de la „Insula Iubirii”, surprinsă într-o ipostază tandră alături de viitorul ei soț! Ce dezvăluire uluitoare a făcut, după ce a spus că este însărcinată. FOTO

”În weekend am făcut avort spontan… Acum sunt sub tratament…”, a declarat Mirela pentru VIVA!.

Fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” și-a refăcut viața alături de un om de afaceri. Ea a rămas însărcinată, însă nu știa acest lucru, așa că atunci când s-a confruntat cu o răceală a luat tratament.

„S-a întâmplat, dar nu mă pot bucura pentru că sunt nişte complicaţii. În două săptămâni aş afla exact. Dacă e totul ok. Am avut gripă şi am luat antibiotice. Medicii nu garantează că e ok. Da (n.r. sunt bine)”, declara, în urmă cu câteva, săptămâni, Mirela Baniaş pentru www.spynews.ro.

Hannelore de la ”Insula Iubirii”, prima reacție după ce Bogdan a apărut la TV: ”Spune ceea ce simți!”... Hannelore, dată de gol! Bogdan a făcut dezvăluirea care schimbă totul! „Sincer să vă zic...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x