Antena Căutare

Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 15 iulie şi va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii Galerie
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii | Antena 1

Cinci noi cupluri, cinci noi povești de viaţă cu mize mari, au decis să parieze totul pe o singură carte şi mai ales, pe o singură întrebare, şi au pornit în aventura vieţii lor, la peste 8000 de kilometri depărtare. Timp de 21 de zile vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor parteneri care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Citește și: Ipostazele în care s-a fotografiat Oana Monea, fosta ispită de la Insula Iubirii, în vacanță. Ce au observat fanii

Cine sunt cele zece ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 8

Dorian Ungureanu, 38 de ani, jucător profesionist de poker, şi-a început cariera ca dansator şi coregraf pentru mulţi artişti români, iar ulterior a vizitat mai toată lumea, tot prin prisma dansului. Acum locuieşte în Bali, unde este agent imobiliar și, ȋn paralel, a devenit jucător profesionist de poker. Nu ar spune <nu> unei relaţii serioase, însă recunoaşte că îi place să se bucure de tot ceea ce îi oferă viaţa.

Articolul continuă după reclamă

Radu Stoicescu, 27 de ani, poliţist şi instructor de înot pentru copii. Deşi este adeptul unei meserii sigure, întotdeauna Radu a cochetat cu ideea unei activităţi artistice. Spirit aventurier, adoră lucrurile care îl scot din zona de confort. Tocmai de aceea a şi luat decizia de a participa la Insula Iubirii, de unde nu exclude varianta de a se întoarce în cuplu.

Eric Berinde, 25 de ani, inginer proiectant, vine la Insula Iubirii tocmai din Elveţia, unde se ocupă de o afacere de familie. După o decepţie în dragoste, când a fost părăsit de iubită pentru unul dintre prietenii săi, pe motiv că acesta arăta mai bine, a decis să îşi schimbe total look-ul. Eric porneşte în această aventură convins că fetele venite tocmai în Thailanda pentru a-şi testa relaţia nu îi vor rezista.

Teodor Costache, 26 de ani, antreprenor, are propria afacere, împreună cu tatăl său. De fel, Teodor este un bărbat nestatornic şi spune despre el că se află într-o perioadă a vieţii în care îi place să experimente cât mai mult şi să flirteze. Consideră că ştie să găsească acele vulnerabilităţi care să îl aducă aproape de femeia dorită.

Darius Măcinic, 42 de ani, antrenor de judo, deţine o pensiune pe care o administrează. În timpul liber, recreează scene istorice cu gladiatori, pentru evenimentele din cetatea Alba Iulia. Spune despre el că are o personalitate complexă, cu mai multe laturi: una mai dură, care l-a împins spre sport, şi una mai sensibilă, care l-a ajutat să scrie poezii inspirate din propriile trăiri.

Aurelian Păduraru, 27 de ani, antreprenor, a plecat la Londra în urmă cu opt ani, decis să urmeze o facultate cu profil sportiv, însă a schimbat rapid macazul şi s-a dedicat tranzacţiilor FOREX. În prezent tranzacţionează, dar predă şi cursuri de profil. Momentan nu se gândeşte la o relaţie serioasă, ci este mai degrabă adeptul aventurilor de-o noapte.

Marius (Beni) Troană, 31 de ani, antreprenor, se consideră un bărbat stabil din toate punctele de vedere. Are două afaceri care îi oferă un trai liniştit, însă toate acestea vin după o perioadă tumultuoasă, în care era mai preocupat de viaţa de noapte. Acum, Marius spune despre el că a ajuns într-un moment al vieţii în care se gândeşte serios la căsătorie şi este deschis să înceapă o relaţie chiar la Insula Iubirii.

Marcel Andrei, 34 de ani, barman, şi-a început cariera în armată, ca şi caporal, însă în urmă cu opt ani a decis să lase totul în urmă şi să plece în Anglia. În prezent locuieşte în Tenerife, unde lucrează ca şi chelner într-un restaurant de lux. Este omul care trăieşte clipa, sociabil, glumeţ şi îi place să cunoască persoane noi. Spune despre el că s-ar potrivi perfect în peisajul din Thailanda şi vede rolul de ispită ca pe o provocare pe care vrea neapărat să o trăiască.

Alin Simoiu și Romeo Vasiloni, din nou în rolul de ispită

Printre surprizele noului sezon Insula Iubirii se numără revenirea ȋn rol de ispită a lui Alin Simoiu, 30 de ani, antreprenor. În sezonul șapte al celui mai dur test de fidelitate, Alin s-a apropiat foarte mult de Bianca, ba chiar a reușit să creeze o conexiune cu aceasta și un limbaj special, al semnelor, prin care și-au spus tot ce au simţit la momentul respectiv. Alin a reușit să ȋi ofere Biancăi pe Insula Iubirii exact lucrurile care ei ȋi lipseau: a ascultat-o atunci când avea mai multă nevoie, i-a oferit libertatea de a face ea primii pași, atunci când s-a simţit ȋn siguranţă și confort, ajutând-o astfel să realizeze ce este ȋn sufletul ei, cu adevărat. În acest sezon, Alin revine la Insula Iubirii pentru a ajuta și alte femei să vadă adevărul din relaţiile lor.

Tot din sezonul șapte revine la Insula Iubirii și Romeo Vasiloni, 32 de ani, antrenor de fitness şi luptător MMA. Pentru el, sezonul trecut a existat doar Ema, care însă la final a decis să nu dea curs dorinţei sale, aşa că în acest sezon Romeo revine, la fel de convins că vrea să cunoască pe cineva. Spune că experienţa de anul trecut l-a ajutat să descopere lucruri noi despre el şi să se dezvolte pe plan personal.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, pe Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Citește și: Simona Alexuc, fosta ispită de la Insula Iubirii sezonul 7, și-a pus fanii pe jar cu un dans senzual pe rețelele sociale

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x