Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 27. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 27.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 27

antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 27 al show-ului digital Îs geană pi tini, Speak și Vlad Drăgulin au vizionat cele mai amuzante videoclipuri.

Vlad povesște că a scăpat de spiritul din casa lui, mărturisind:

“În viața mea s-a întâmplat o întâlnire karmică. Am fost la o petrecere, la ziua unui prieten și acolo era o fată pe care o cunoșteam, dar mi se părea că o cunosc de-o viață și am vrut să plec (...) și m-am dus la ea”, zice Vlad.

Vlad Drăgulin, îndrăgostit lulea

Actorul s-a confesat lui Speak că el și fata respectivă aveau deja numerele de telefon unul celuilalt.

“Te-ai îndrăgostit?”, îl întreabă Speak.

“E încă devreme să spun asta. După ceva timp pot să spun că mă văd cu cineva”, i-a răspuns Vlad.

“De-asta are el lumina în ochi”, a zis Speak.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 36. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Primul video pe care l-au vizionat băieții a fost unul cu fenomene stranii din jurul lumii, iar Vlad a spus că I s-a făcut pielea de găină.

Oameni plutitori, monștri în apă și nori deformați au fost doar câteva dintre ciudățeniile din videoclip.

“În noaptea asta nu o să dorm singur, asta e clar. Este groaznic. Măcar atâta”, a zis Vlad.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 13. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Ultimele știri