Antena Căutare

Ana-Maria Calita, cea mai votată concurentă pe aplicația iUmor din ediția a doua: "Îmi place să văd femei făcând meseria asta!"

Duminică, seara, la iUmor a fost un show de zile mari, care a adus juriul şi publicul în delir. Mai rar participă femei cu un moment de stand-up comedy la iUmor, dar de data aceasta Ana-Maria Calita, alias ,,Lolita” a câştigat aprecieri sincere din partea tuturor celor trei membri ai juriului şi mai ales din partea publicului şi a ajuns în finală, fiind câştigătoarea acestei ediţii.

Duminică seara, la iUmor a fost un show de zile mari, care a adus juriul şi publicul în delir. Mai rar participă femei cu un moment de stand-up comedy la iUmor, dar de data aceasta Ana-Maria Calita, alias ,,Lolita” a câştigat aprecieri sincere din partea tuturor celor trei membri ai juriului şi mai ales din partea publicului şi a ajuns în finală, fiind câştigătoarea acestei ediţii.

Deliei i-a plăcut nespus momentul. ,,Îmi place să văd femei făcând meseria asta! Rar mi-a fost dat să văd momente bune de stand-up comedy făcute de femei!”. Bendeac a mărturisit că ,, Primele trei cuvinte m-au enervate pentru că avea o tonalitate care te agresa. Apoi mi-am dat seama că este bună tonalitatea aceea pentru ce făcea ea. A fost foarte mişto.”

Cheloo a recunoscut: ,,A fost o plăcere deosebită. Eu cred că eşti prima persoană care merge-n finală. O parte din mine nu se bucură că eşti femeie. Misoginul din mine nu se poate decide dacă să te dea afară sau nu, dar textul a fost încântător. 90% din ce ai spus e adevăr. A fost cea mai bună din ziua asta. A avut glume pe care nu credeam c-o să le aud vreodată din gura unei femei. A fost foarte naturală, foarte veselă. Ne-a transmis o stare de bine!”.

Ana Maria Călita a fost cea mai votată concurentă pe aplicația iUmor, asigurându-și astfel locul în finală. Au fost și multe moment inedite, unul dintre ele fiind cel al concurentului Brent Ray Fraser care s-a dezbrăcat pe muzică clasică şi a pictat, în premieră cu organul genital şi fără nicun fel de inhibiţii în faţa publicului numeros şi a celor trei juraţi portretul lui Mihai Bendeac pe care i l-a făcut acestuia cadou. Cel mai amuzant membru al juriului a tras şi nişte concluzii din acest episod de iUmor şi nu a ezitat, totodată să lanseze o nouă provocare: ,,Să mai spună cineva că nu este cultură la televizor! E foarte posibil ca-n finală să ajungă un pictor. E mare lucru! Acum eu aştept şi un sculptor!”

Duminică, la iUmor, au mai participat şi Mihai Ciucă, un actor de 79 de ani extrem de talentat şi de amuzant pasionat de cariera lui Constantin Tănase, un magician de 17 ani care i-a vrăjit pe Delia, Bendeac şi Cheloo cu trei jocuri de cărţi sau Hâri Gromoşteanu, un concurent aflat într-o profundă stare de ebrietate care a stârnit hohote de râs şi şi i-a trezit lui Cheloo amintiri despre situaţii hilare din viaţa sa: ,,Mi-aduc aminte de cele 45 de minute petrecute într-o noapte încercând să bag cheia într-o broască. Având o experienţă bogată în domeniu şi foarte multe momente demente şi cretine din eră în acrea lcoolul era viaţa şi viaţa era alcool, mi-am amintit foarte multe asemănări. i-a amintit lui Cheloo de cele 45 de minute petrecute încercând să bage cheia în uşă.”

Emisiunea iUmor, a fost din nou lider de audiență pe toate targeturile, pe intervalul său orar, surclasându-și concurența. Așa se face că pe publicul comercial din mediul urban, emisiunea iUmor difuzată între 19.59-22.27 a înregistrat o audiență medie de 11,9 puncte de rating și 26,4% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 11,4 puncte de rating și 23,3% cotă de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 10,1 puncte de rating și 20,4% cotă de piață, în timp ce pro Tv s-a clasat din nou pe locul al doilea cu 8,8% puncte de rating și 17,8% cotă de piață.

La nivelul întregului public din România, Antena 1 a ocupat din nou poziția fruntașă cu 9,4 puncte de rating și 19,1% cotă de piață, urmată de ProTv cu 9,3 punc te de rating și 18,9% cotă de piață.

Duminică seara, când Antena 1 a fost lider absolut de audiență pe toate targeturile la iUmor, un artist i-a pictat lui B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x