Antena Căutare

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

colaj Andreas  Petrescu pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cosmin natanticu și cătălin bordea Galerie
iUmor - Alege comedia sezonul 16, difuzat în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY | Antena 1

Andreas Petrescu revine pe scena iUmor cu un moment excepțional la adresa juraților, dedicat, în special, lui Cheloo, chiar de ziua lui: „Au trecut 16 sezoane, Cheloo încă e aici/ Stai de atâția ani pe scaun, tu mai poți să te ridici?!” au fost versurile care au deschis momentul actorului, iar reprezentația sa a făcut deliciul tuturor.

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

Versurile în rimă au continuat și la adresa celorlalți jurați, stârnind hohote de râs pe platoul de filmare. „Mai bine ca niciodată!” a fost reacția lui Cheloo la momentul lui Andreas, în vreme ce Bordea a declarat: „Cheloo ne-a amenințat să nu-i luăm nimic de ziua lui!”

Ce a urmat, telespectatorii pot afla urmărind cel mai nou episod iUmor - Alege comedia sezonul 16, difuzat în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, din cadrul căruia nu vor lipsi cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Paul Szabo s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor... Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul robotic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x