Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Bobi Dumitraş, număr senzațional de stand up la iUmor! „Bă, this is Moldova!”

Învitatul din această seară de la iUmor a fost nimeni altul decât Bobi Dumitraș. Acesta a făcut iar show cu un număr expcepțional!

Bobi Dumitraş

Bobi a venit pe scena de la iUmor în calitate de invitat de această dată, prezentând un număr de standup despre experiența lui ca interlop în Dorohoi. Ca de fiecare dată, a creat hohote de râs, iar Delia a fost fascinată de prezența lui.

Glumele despre cum a început cariera lui de interlop în locul natal și desigur, cum s-a sfârșit aceasta a stârnit reacții puternice în public, aceștia abia putând să-ți stăpânească râsul. Multe dintre glumele lui i-au adus un zâmbet pe față și lui Cheloo, semn că a apreciat numărul lui Bobi.

N-au lipsit nici glumele legate de moldovenii veritabili, și Bobi a ținut să asocieze o reclamă la protecția danturii, specificând că nu are nici o treabă cu parodontoza, ci cu stilul moldovenesc: „Apare o flegmuță cu puțin sânge. Scria acolo bla bla bla parodontoză! Bă, this is Moldova nu-mi spune tu mie că asta e parodontoză, asta e o nevastă din Vaslui care a vorbit în timpul meciului”.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro