Live acum
Prime Time 20:00Sacrificiul

iUmor

PREMIERA SEZONULUI 8: SÂMBĂTĂ, 22 FEBRUARIE, ORA 20.00

Ce s-a întâmplat la iUmor ediția nouă. Revenire spectaculoasă și un sărut cu Patrick Cottet, un număr de magie spectaculos și un Shakespeare Balcanic care și-a prezentat arta

Ediția nouă din iUmor a adus în fața juraților concurenți care mai de care! Revenirea spectaculoasă a lui Patrick Cottet s-a sfârșit cu un sărut între el și Mihai Bendeac, un numpr de magie realizat de un cuplu și jurați mituiți cu pizza.

Revenire spectaculoasă și un sărut cu Patrick Cottet

Învitatul din această seară de la iUmor a fost nimeni altul decât Bobi Dumitraș. Acesta a făcut iar show cu un număr expcepțional! Bobi a venit pe scena de la iUmor în calitate de invitat de această dată, prezentând un număr de standup despre experiența lui ca interlop în Dorohoi. Ca de fiecare dată, a creat hohote de râs, iar Delia a fost fascinată de prezența lui.

Glumele despre cum a început cariera lui de interlop în locul natal și desigur, cum s-a sfârșit aceasta a stârnit reacții puternice în public, aceștia abia putând să-ți stăpânească râsul. Multe dintre glumele lui i-au adus un zâmbet pe față și lui Cheloo, semn că a apreciat numărul lui Bobi.

N-au lipsit nici glumele legate de moldovenii veritabili, și Bobi a ținut să asocieze o reclamă la protecția danturii, specificând că nu are nici o treabă cu parodontoza, ci cu stilul moldovenesc: „Apare o flegmuță cu puțin sânge. Scria acolo bla bla bla parodontoză! Bă, this is Moldova nu-mi spune tu mie că asta e parodontoză, asta e o nevastă din Vaslui care a vorbit în timpul meciului”.

Patrick Cottet concurentul francez care a intrat sub pielea juraților a revenit la iUmor cu un moment și mai spectaculos ca celelalte. Acesta este a treia oară la acest concurs, iar de data asta a surprins mai mult decât se așteptau jurații. Prestația lui din prima sa apariție a fost memorabilă, mai ales că i-a oferit o mostră de afecțiune lui Mihai Bendeac, spunându-i că „în Franța, artiștii se sărută pe gură”.

De această dată Bendeac i-a întors gestul, și după momentul senzațional pe care Patrick l-a prezentat, Mihai s-a ridicat și l-a sărutat pe artistul francez direct pe buze: „Nu știu dacă îți amintești ce s-a întâmplat prima dată când ai venit la iUmor. Cum este rândul meu! Țin să menționez că este un obicei de la Hollywoo!”, a spus Bendeac în timp ce lumea era total șocată. Momentul dintre cei doi bărbați nu a fost unul apreciat de Cheloo: „Sunt puțin dărâmat de gestul de prietenie dintre poporul român și poporul francez!”.

Un Shakespeare Balcanic a urcat pe scena de la iUmor! Un moment, în care arta a fost mai presus decât înțelegerea, i-a lovit direct pe cei trei jurați. Mihai Ivănescu a venit la iUmor pentru a prezenta un număr artistic în care și-a citit propria creație, un poem în care vorbește despre o femeie „cu fund de domnișoară”. Jurații eu încercat să înțeleagă profunda artă a concurentului, însă Mihai le-a explicat citind de trei ori aceeași poezie.

De asemenea, acesta a mai prezentat un poem despre un chior și un cuplu surdo mut, prezentând iubirea într-o formă abstractă spunând că aceasta „este și surdă și oarbă”. Stilul lui Mihai de a povesti și de a-și prezenta arta, i-a făcut pe cei trei jurați să râdă, astfel că atunci când a venit mometul jurizârii Bendeac a spus tare și răspicat „dacă am răs trebuie să plătesc”.

Mihai Ivănescu a primit de la Delia și de la Bendeac un LIKE și de la Cheloo un DISLIKE. Concurenul a intrat în aplicație și așteaptă voturile telespectatorilor.

Eduard și Bianca au făcut făcut un număr de magie spectaculos la iUmor! Cuplul i-a bulversat total pe jurați! Cu un număr care a curprins cărți, cifre, artisti, pistoale, cei doi magicieni au transformat totul într-o magie presărată cu umor. Eduard și Bianca eu reușit să șocheze juriul prin felul lor tonic de a prezenta trucurile.

Toți jurații au fost implicați în număr, executând tot ce le-au spus cei doi concurenți. Cheloo s-a speriat încă de la început: „Periculoasă femeie, eu vreau să plec”.Efervescenți, energici și plini de surprize! Așa s-ar defini cei doi concurenți. Au reușit să aducă fiori pe spatele juraților, să provoace răsete în rândul publicului și să își câștige voturile pozitive de la juriu. Eduard și Bianca vor putea fi votați pentru a merge în semifinale.

Apariția doamnei Marga Glăvan i-a lăsat pe toți cu gurile căscate! Îmbrăcată într-o rochie din piele, cu ochelari de soare și role în picioare, aceasta a făcut show pe scena de la iUmor. Momentul a fost acompaniat de melodia Simply the best cântată de Tina Turner, iar mișcările doamnei Marga în timp ce era pe role au surprins atât juriul cât și publicul.

S-a mișcat suav, în majoritatea timpului doar în cerc și a trăit muzica! Marga s-a folosit de momentul ei pentru a simți iar gustul tinereții.Deși a lăsat impresia că în orice clipă va face ceva extraordinar, iar Mihai Bendeac a repetat în continuu „Acum vine ceva extraordinar”, Marga a surprins totuși publicul prin simplu fapt că nu a făcut nimic.

La întrebarea cum i-a venit ideea numărului, doamna Marga a răspuns simplu: „O ador pe Tina Turner și de fiecare dată când aud melodia asta dansez, iar acum pentru prima dată pe role”.

În această seară, Shelu s-a întors pe scena de la iUmor și a făcut din nou un show senzațional, spre dezgustul lui Cheloo. Nu este prima apariție a lui Shelu la iUmor, acesta a mai participat și în sezonul 6, atunci când a intrat în grațiile Deliei si mai ales lui Bendeac, prezentând un număr de rap. Versurile lui au fost pe placul celor doi jurați și astfel a trecut în etapa următoare.

De data aceasta, Shelu a venit cu același tip de număr, de data aceasa cu un alt text, sperând să-i surprindă pe jurați și dorindu-și să treacă din nou mai departe. „Are ceva care te face să te uiți la el”, a spus Bendeac, vizibil fascinat de prezența lui Shelu.

În momentul jurizării Delia i-a recunoscut că are mai multă energie decât mulți concurenți că acest lucru îi aduce un avantaj. „Eu mi-aș dori să vă și altceva din partea ta”, a spus aceasta.

Daniela Oloș a surprins atât publicul cât și juriul atunci când a pășit pe platoul de la iUmor. Cu un moment de standup în care aceasta s-a autoironizat. Daniela a început în forță spunând „am fost foarte urâtă” și având pe fundal o poză cu ea din profil, în care î se poate observa nasul. Momentul ei i-a surprins pe toți, vând în fața ochilor o diferență enormă.

Aceasta a continuat cu glume vulgare în cea mai mare parte a timpului, care au stârnit râsete, însă acest număr nu a fost pe placul lui Bendeac. Acesta consideră că Daniela a virat ce se cere și nu a fost naturală atunci când a scris textul.

A fost primul moment de standup pe care aceasta l-a susținut în fața unui public, iar Cheloo s-a simțit dator să continue cu o glumă în tonul momentului ei spunând „aplaudați-o pe virgina noastră”. Deși nu a primit votul de a trece mai departe din partea lui Bendeac și Chello, Delia i-a oferit un like pentru încurajare, afirmând că i-a plăcut numărul.

Alexandrul Hanu a fost concurentul cu cele mai multe surprize. Acesta a prezentat în fața juriului un număr de stand up în care a vorbit despre experiența lui din timpul când lucra la o pizzerie din Constanța.

Pentru a-și susține numărul, acesta a venit cu o pizza pentru fiecare jurat. Să fie aceasta acțiune o strategie de a mitui juriul? Chiar dacă ar fi fost așa, numărul lui Alexandru nu a fost chiar la ce se așteptau aceștia. Supus să asculte un număr plictisitor, Bendea a început să întrebe în latou cine anume i-a spus concurentului că este amuzant.

„Ce e amuzant în ceea ce ai spus tu aici?”, a răbufnit Delia, vizibil iritată de momentul stânjenitor. „Și pizza asta e rece”, a continuat ea. Cheloo i-a lasăt pe Delia și Bendeac să părăsească masa juriului și a rămas în continuare cu Alexandru încercând să scoată ceva de la el care să fie demn de un număr iUmor. Chiar dacă nu a trecut mai departe, Alexandru a spus tare și răspicat „nu regret nimic”.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube