Antena Căutare

Un Shakespeare Balcanic a urcat pe scena de la iUmor! Mihai Ivănescu este un concurent puțin confuz

Un Shakespeare Balcanic a urcat pe scena de la iUmor! Un moment, în care arta a fost mai presus decât înțelegerea, i-a lovit direct pe cei trei jurați.

Un Shakespeare Balcanic a urcat pe scena de la iUmor! Mihai Ivănescu este un concurent puțin confuz Galerie
Mihai Ivănescu

Mihai Ivănescu a venit la iUmor pentru a prezenta un număr artistic în care și-a citit propria creație, un poem în care vorbește despre o femeie „cu fund de domnișoară”. Jurații eu încercat să înțeleagă profunda artă a concurentului, însă Mihai le-a explicat citind de trei ori aceeași poezie.

De asemenea, acesta a mai prezentat un poem despre un chior și un cuplu surdo mut, prezentând iubirea într-o formă abstractă spunând că aceasta „este și surdă și oarbă”. Stilul lui Mihai de a povesti și de a-și prezenta arta, i-a făcut pe cei trei jurați să râdă, astfel că atunci când a venit mometul jurizârii Bendeac a spus tare și răspicat „dacă am răs trebuie să plătesc”.

Mihai Ivănescu a primit de la Delia și de la Bendeac un LIKE și de la Cheloo un DISLIKE. Concurenul a intrat în aplicație și așteaptă voturile telespectatorilor.

Sărut pasional între Mihai Bendeac și Patrick Cottet! „În Franța, artiștii se sărută pe gură”... Eduard şi Bianca, un cuplu de magicieni pe scenă şi în afara ei! Jurații au fost de-a dreptul bulversați de numărul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x