Antena Căutare

Daniela Olos, un număr de stand up de senzaţie la iUmor! "Am venit să vă spun că am fost urâtă! Cu spume!"

Daniela Oloș a surprins atât publicul cât și juriul atunci când a pășit pe platoul de la iUmor. Cu un moment de stand up în care aceasta s-a autoironizat.

Daniela Olos, un număr de stand up de senzaţie la iUmor! "Am venit să vă spun că am fost urâtă! Cu spume!" Galerie
Daniela Olos

Daniela a început în forță spunând „am fost foarte urâtă” și având pe fundal o poză cu ea din profil, în care i se poate observa nasul. Momentul ei i-a surprins pe toți, vând în fața ochilor o diferență enormă.

Aceasta a continuat cu glume vulgare în cea mai mare parte a timpului, care au stârnit râsete, însă acest număr nu a fost pe placul lui Bendeac. Acesta consideră că Daniela a virat ce se cere și nu a fost naturală atunci când a scris textul.

Daniela Olos, un număr de stand up de senzaţie la iUmor! "Am venit să vă spun că am fost urâtă! Cu spume!"

Daniela Olos

A fost primul moment de standup pe care aceasta l-a susținut în fața unui public, iar Cheloo s-a simțit dator să continue cu o glumă în tonul momentului ei spunând „aplaudați-o pe virgina noastră”. Deși nu a primit votul de a trece mai departe din partea lui Bendeac și Chello, Delia i-a oferit un like pentru încurajare, afirmând că i-a plăcut numărul.

Shelu a revenit și în acest sezon pe scena celui mai urmărit show de umor din România! Cheloo: „prietene, eu nu te înțel... Alexandru Hanu a adus pizza juraţilor de la iUmor! Mihai Bendeac: „Cine te-a lăsat să treci de audiții?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x