Antena Căutare

Marga Glăvan, un număr pe role şi... atât! Mihai Bendeac: „Acum vine ceva extraordinar”

Apariția doamnei Marga Glăvan i-a lăsat pe toți cu gurile căscate! Îmbrăcată într-o rochie din piele, cu ochelari de soare și role în picioare, aceasta a făcut show pe scena de la iUmor.

Marga Glăvan, un număr pe role şi... atât! Mihai Bendeac: „Acum vine ceva extraordinar” Galerie
Marga Glăvan

Momentul a fost acompaniat de melodia Simply the best cântată de Tina Turner, iar mișcările doamnei Marga în timp ce era pe role au surprins atât juriul cât și publicul. S-a mișcat suav, în majoritatea timpului doar în cerc și a trăit muzica! Marga s-a folosit de momentul ei pentru a simți iar gustul tinereții.

Marga Glăvan, un număr pe role şi... atât! Mihai Bendeac: „Acum vine ceva extraordinar”

Marga Glăvan

Deși a lăsat impresia că în orice clipă va face ceva extraordinar, iar Mihai Bendeac a repetat în continuu „Acum vine ceva extraordinar”, Marga a surprins totuși publicul prin simplu fapt că nu a făcut nimic.

La întrebarea cum i-a venit ideea numărului, doamna Marga a răspuns simplu: „O ador pe Tina Turner și de fiecare dată când aud melodia asta dansez, iar acum pentru prima dată pe role”.

Eduard şi Bianca, un cuplu de magicieni pe scenă şi în afara ei! Jurații au fost de-a dreptul bulversați de numărul lor... Shelu a revenit și în acest sezon pe scena celui mai urmărit show de umor din România! Cheloo: „prietene, eu nu te înțel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x