Antena Căutare

Sărut pasional între Mihai Bendeac și Patrick Cottet! „În Franța, artiștii se sărută pe gură”

Patrick Cottet concurentul francez care a intrat sub pielea juraților a revenit la iUmor cu un moment și mai spectaculos ca celelalte. Acesta este a treia oară la acest concurs, iar de data asta a surprins mai mult decât se așteptau jurații.

Sărut pasional între Mihai Bendeac și Patrick Cottet! „În Franța, artiștii se sărută pe gură” Galerie
Patrick Cottet și Mihai Bendeac

Prestația lui din prima sa apariție a fost memorabilă, mai ales că i-a oferit o mostră de afecțiune lui Mihai Bendeac, spunându-i că „în Franța, artiștii se sărută pe gură”.

De această dată Bendeac i-a întors gestul, și după momentul senzațional pe care Patrick l-a prezentat, Mihai s-a ridicat și l-a sărutat pe artistul francez direct pe buze: „Nu știu dacă îți amintești ce s-a întâmplat prima dată când ai venit la iUmor. Cum este rândul meu! Țin să menționez că este un obicei de la Hollywoo!”, a spus Bendeac în timp ce lumea era total șocată.

Sărut pasional între Mihai Bendeac și Patrick Cottet! „În Franța, artiștii se sărută pe gură”

Mihai Bendeac și Patrick Cottet

Momentul dintre cei doi bărbați nu a fost unul apreciat de Cheloo: „Sunt puțin dărâmat de gestul de prietenie dintre poporul român și poporul francez!”.

Bobi Dumitraş, număr senzațional de stand up la iUmor! „Bă, this is Moldova!”... Un Shakespeare Balcanic a urcat pe scena de la iUmor! Mihai Ivănescu este un concurent puțin confuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x