Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Shelu a revenit și în acest sezon pe scena celui mai urmărit show de umor din România! Cheloo: „prietene, eu nu te înțeleg”

În această seară, Shelu s-a întors pe scena de la iUmor și a făcut din nou un show senzațional, spre dezgustul lui Cheloo.

Shelu

Nu este prima apariție a lui Shelu la iUmor, acesta a mai participat și în sezonul 6, atunci când a intrat în grațiile Deliei si mai ales lui Bendeac, prezentând un număr de rap. Versurile lui au fost pe placul celor doi jurați și astfel a trecut în etapa următoare.

De data aceasta, Shelu a venit cu același tip de număr, de data aceasa cu un alt text, sperând să-i surprindă pe jurați și dorindu-și să treacă din nou mai departe. „Are ceva care te face să te uiți la el”, a spus Bendeac, vizibil fascinat de prezența lui Shelu.

Shelu a revenit și în acest sezon pe scena celui mai urmărit show de umor din România! Cheloo: „prietene, eu nu te înțeleg”

În momentul jurizării Delia i-a recunoscut că are mai multă energie decât mulți concurenți că acest lucru îi aduce un avantaj. „Eu mi-aș dori să vă și altceva din partea ta”, a spus aceasta.

Cheloo a afirmat scurt „prietene, eu nu te înțeleg”. Acest lucru i-a adus un DISLIKE din partea lui. Însă Shellu a primit ceea ce și-a dorit, a mers mai departe la votul publicului, pentru că Delia și Bendeac i-au oferit un LIKE.