Cum agață un magician o fată cu ajutorul unui cub rubik: ”Poți să-i demonstrezi mult mai multe, dacă îl rezolvi cu... limba”. Paul Lungu, ne-am înroșit!

Paul Lungu,  iluzionistul de 30 de ani din București, a reușit după o reprezentație spectaculoasă să ajungă până în finală!

Paul Lungu, iluzionistul de 30 de ani din București, a reușit după o reprezentație spectaculoasă să ajungă până în finală!

Determinat să câștige cel de-al patrulea sezon „iUmor”, Paul a îmbinat umorul și magia pentru a convinge jurații și telespectatorii că el merită să câștige! Într-un limbaj colorat, finalistul a invitat din public o fată și „cu magia, a încercat să o agațe”.

Oare a căzut frumoasa Bianca în mrejele lui Paul? El s-a străduit ca nimeni altul: a rezolvat un cub rubik cu limba (”Poți să-i demonstrezi mult mai multe, dacă îl rezolvi cu... limba!”), a vrut să îi ghicească numărul de telefon, pentru ca la urmă să scoată din teaca magiei cea mai grea armă: poezia.

„Dar aș băga și mâna-n foc ca o secundă să-mi zâmbești!”,a încheiat Paul numărul, stingând o flacără și transformând-o într-un trandafir.

Ultimele știri