Căutare Live

„Dacă mama nu mi-ar fi dat..." Ce a mărturisit Mihai Bendeac despre cea mai importantă femeie din viața lui

Mihai Bendeac îi este recunoscător mamei sale pentru că i-a dat un impuls la începutul anului 2020 pentru a scrie cartea pe care a lansat-o recent. Juratul iUmor a descris-o pe mama sa ca fiind „cea mai importantă femeie din viața lui”.

Mihai Bendeac îi este recunoscător mamei sale pentru că i-a dat un impuls la începutul anului, pentru a scrie o carte autobiografică

A1.ro

Cartea lui Mihai Bendeac se bucură de un succes răsunător, în primele două săptămâni de la lansare fiind deja 100000 de cumpărători.

Banii obținuți în urma vânzării cărții “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama” sunt donate unei cauze nobile, iar pentru acest proiect Mihai Bendeac este recuonsăcător mai multor persoane. Persoana căreia a ținut să-I mulțumească în mod special a fost chiar mama lui, Emilia Bendeac.

Mihai Bendeac, mulțumiri pentru mama: „Dacă mama nu mi-ar fi dat acel impuls la începutul anului, această carte nu ar fi existat”

„Dacă mama nu mi-ar fi dat acel impuls la începutul anului, această carte nu ar fi existat. Asta e cert. Per total, a fost muncă de câteva luni de zile și un efort care, la final, au meritat din plin. Mulțumesc editurii Book Zone pentru dedicare, pentru sprijin și pentru dovada de umanitate pe care au oferit-o donându-și, la rândul lor, toate veniturile. Împreună cu voi, cititorii, am atins, in primele două săptămâni, borna 100000. Da, fraților! O sută de mii de euro donați! Mulțumesc celor care continuă să cumpere cartea și, totodată, sunt fericit că vă place. Mulțumesc mama!”, a scris juratul iUmor pe contul său de Instagram.

Mihai Bendeac a lansat cartea cărții “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama”

Mihai Bendeac a lansat cartea în care povestește experiențe de viață într-un mod cât de poate de onest pe data de 10 decembrie. Actorul a făcut apel la urmăritorii lui să achiziționeze cartea, pentru a face parte din proiectul care are la bază un scop caritabil.

CItește și: Mihai Bendeac, dezvăluiri despre lupta cu depresia. Prin ce trecea actorul când toți vedeau doar succesul

“Dacă aveți drag să o achiziționați, ajutându-ne, în felul acesta să acționăm umanitar cu toate fondurile rezultate, sunteți nimic altceva decât îngeri. Știu că ma pot baza pe voi și vă mulțumesc. Am încercat să vă pun în mâini o carte interesantă, controversată, sinceră. Ajutați-ne! Am muncit la ea 8 luni!”, a spus juratul iUmor.

Secția de oncologie pediatrică a spitalului Fundeni, va fi primul proiect care va beneficia de renovare din banii obținuți în urma vânzării cărții scrise de Mihai Bendeac.

Cum a luat naștere idea cărții scrise de Mihai Bendeac

Actorului i-a venit idea de a scris o carte după ce mama lui a început să-și noteze amintirile în-trun caiet.

„El a fost primul căruia i-am spus că scriu într-un caiet niște amintiri. Vă dați seama că lui atâta i-a trebuit. Habar n-am avut că o să se ajungă aici. I-am dat caietul și l-am rugat să nu râdă de mine. Cred că o să-l descoperiți exact așa cum este el, dar eu nu am citit cartea", a mărturisit Emilia Bendeac.

Citește și: Mihai Bendeac i-a surprins pe fani cu cea mai neașteptată întrebare! „Am leșinat, gata!”

A fost foarte greu de scris această carte din cauza faptului că Mihai a trebuit să reviziteze locuri și amintiri pe care nu și-ar fi dorit să le viziteze: "A fost un roller coaster emoțional".

Ele sunt fetele care l-au cucerit pe Mihai Bendeac în sezonul 9, iUmor... Preselecții iUmor 2021. Cum te poți înscrie și care sunt condițiile de participare...
Ultimele știri
x