Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mihai Bendeac i-a surprins pe fani cu cea mai neașteptată întrebare! „Am leșinat, gata!”

Mihai Bendeac, îndrăgitul jurat al emisiunii „iUmor” de la Antena 1, a reușit să își surprindă fanii de pe Instagram cu o postare la care nimeni nu se aștepta.

Mihai Bendeac face senzație pe Instagram

Nu mai este o noutate faptul că Mihai Bendeac este un actor extrem de talentat și o persoană ieșită din comu, capabilă să surprindă de fiecare dată.

Într-o postare făcută recent, îndrăgitul jurat al emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a reușit să își ia prin surprindere fanii cu o postare în care adresează o întrebare uluitoare.

Mihai Bendeac de la „iUmor” și-a uimit fanii cu o postare de pe Instagram

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și fotografia a adunat instant zeci de mii de mii de aprecieri și numeroase comentarii. Se pare că inclusiv vedetele au lăsat comentarii savuroase.

„Am lesinat, gata😂😂😂”, a scris Diana Munteanu, amuzată la superlativ de postarea lui Mihai Bendeac.

citește și: Mihai Bendeac și-a pus sufletul pe tavă în noua sa carte “Jurnalul unui Burlac:Conversații cu Mama”. Ce gest umanitar face actorul

„Hai ca ma sacrific eu !! Și atunci sa vezi ce mult content vei avea !!❤️”, a scris Anastasia Soare.

Pentru cei care nu știu, Mihai Bendeac a lansat pe data de 10 decembrie cartea scrisă chiar de el, pe care a numit-o „Jurnalul unui burlac. Conversații cu Mama”. În paginile acesteia, juratul emisiunii „iUmor” și-a așternut episoade din viață cu o sinceritate dezarmantă.

citește și: Roxana Condurache de la iUmor 2020. Cum arăta blonda care l-a cucerit pe Mihai Bendeac în 2012, la Oscarurile canadiene

Cartea s-a vândut deja într-un număr impresionant de exemplare și actorul a anunțat că banii strânși vor fi donați cauzei nobile pentru care Mihai Bendeac luptă de câțiva ani.

Iată mai jos un schimb de replici savuros între Emilia Bendeac și celebrul său, cu o zi înainte de lansarea cărții.

Fanii au fost uimiți de dezvăluirile făcute de Mihai Bendeac, care și-a scris cartea sub forma unui jurnal neașteptat de sincer.

citește și: Mihai Bendeac, secretele au ieșit la iveală în "Jurnalul unui Burlac": "M-am expus foarte tare"

Și fiindcă a „epuizat” atâtea secrete între paginile scrise, juratul emisiunii „iUmor” a glumit, insinuând subtil că ar fi nevoit să facă un copil, fiindcă doar așa ar mai putea avea un subiect interesant de postat pe pagina sa oficală de Instagram.

Au urmat numeroase reacții și comentarii savuroase pe marginea acestui subiect.

Recomandari